Home > De bästa platserna att köpa aktier i MediGus efter prisökningen på 50%

De bästa platserna att köpa aktier i MediGus efter prisökningen på 50%

Om du vill investera i MediGus Ltd. (NASDAQ: MDGS) kommer denna artikel hjälpa dig att fatta ett informerat beslut. Läs vidare för att se all viktig information som du behöver veta, samt för att läsa detaljer som du kanske inte har tänkt på.

I denna artikel kommer vi förklara vad MediGus är och vad de gör, och även ta en titt på vad framtiden kan innebära för företaget. Dessutom förklarar vi om du ska köpa aktier i MDGS just nu, och tillhandahåller dig vår prisprognos för MDGS år 2021.

Om du vill köpa aktier i MDGS men inte vill betala uppblåsta avgifter kan du kolla in alternativen i avsnittet nedan. Detta är de bästa platserna att köpa aktier i MediGus i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i MediGus på nätet

För att köpa aktier i MediGus behöver du bara klicka på en av länkarna nedan, fylla i dina uppgifter och sen sätta in pengar på ditt konto. Efter det är du redo att välja och köpa det antal aktier i MediGus som du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa aktier i MDGS idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är MediGus (MDGS)?

Företaget grundades år 1999 och har sitt huvudkontor i Omer, Israel. MediGus är ett medicintekniskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför minimalt invasiva endokirurgiska verktyg med direkt visualiseringsteknik i USA, Storbritannien, Europa, Asien och internationellt.

Företaget har ökat i värde efter nyheten att dess patenterade teknik har en chans att minska risken för infektion med coronavirus och kan också förhindra COVID-19.

Ska jag köpa aktier i MDGS idag?

Att investera i medicinska aktier är alltid riskabelt, men om du tror på värdet i företaget och anser att det finns en god chans för MediGus produkter att uppnå kommersiell framgång, då kan det vara smart att köpa aktier i företaget.

En prisprognos för MediGus 2021

Vår prisprognos för MDGS är som följer: 120 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto