Home > De bästa platserna att köpa aktier i Seadrill efter att aktien stiger med 440% under en månad

De bästa platserna att köpa aktier i Seadrill efter att aktien stiger med 440% under en månad

Seadrill (OSE: SDRL) har varit en av de bäst presterande tillgångarna på globala marknader i år och har stigit md 440% den senaste månaden och 155% under de senaste 5 dagarna.

I denna artikel kommer vi prata om allt det viktigaste du behöver veta innan du investerar i Seadrill i Sverige. Vi kommer prata om vad det är för företag, vad de gör, hur deras framtida värde kan se ut, och ifall du ska eller inte ska köpa aktier i företaget.

Om du vill gå direkt och köpa aktier i Seadrill kan du skrolla ner till delen nedan och klicka på ett av alternativen. Detta är de bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i SDRL just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i Seadrill idag

De bästa plattformarna att köpa och sälja aktier i Seadrill är nätmäklare. Registrera dig, sätt in pengar från ett godkänt betalalternativ och köp sen det antal aktier du vill ha. Vi har valt ut de två alternativen nedan tack vare deras låga avgifter, kvalitativa gränssnitt och omfattande tjänsteutbud. Kolla in dem för att se vilken som passar dig bäst:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Seadrill?

Företaget grundades år 2005 och har sina huvudkontor i Bermuda. Det är ett företag som tillhandahåller offshore-borrning på en global marknad inom olja och gas. Bland annat vänder de sig till storföretag, statligt ägda oljeföretag och oberoende aktörer inom olja och gas.

Företaget är aktivt inom tre segment: Harsh Environment, Floaters och Jack-up-riggar. De har 34 borrenheter, inklusive 7 borrskepp, 12 halvnedsänkbara riggar och 15 jack-up-riggar.

De var tvungna att ansöka om konkurs via kapitel 11 den 10:e februari 2021, vilket kan vara en dyrbar historia, men företaget ser nu ut att vara på rätt bana igen med tanke på den senaste prisökningen. Risken är dock förhöjd.

Ska jag köpa aktier i Seadrill idag?

Om du letar efter en aktie med hög risk men hög potential som kan bli en liten del av din portfölj, då kan Seadrill passa dig.

Innan du gör något är det dock bäst att du själv genomför din egen research innan du investerar.

En prisprognos för Seadrill 2021

Vår prisprognos för SDRL är som följer: en 12 månaders median på 6,58 dollar med en högstanivå på 13,25 dollar och en lägstanivå på 0,55 dollar.

Denna varians visar den potentiella volatilitet som är aktuell för Seadrill just nu.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto