Home > De bästa platserna att köpa aktier i SGOCO efter prisökningen på 600%

De bästa platserna att köpa aktier i SGOCO efter prisökningen på 600%

När ett företags aktiepris raketstiger med 750% på mindre än en månad är det dags att ta en närmare titt. Detta är precis vad som hände för SGOCO Group (NASDAQ: SGOC).

Om du vill lära dig allt det viktigaste du behöver veta innan du investerar i SGOCO har du kommit till rätt plats. I denna artikel kommer vi förklara vad det är för företag, vad de gör, varför det har stigit i värde och ifall du ska investera eller inte.

Om du vill köpa aktier i SGOC nu kan du skrolla ner till delen under denna och klicka på en av länkarna för att hitta de bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i SGOCO idag.

Hur och var du kan köpa aktier i SGOCO på nätet

För att köpa aktier i SGOC i Sverige kan du registrera dig hos en av aktiemäklarna nedan. Klicka bara på en av länkarna, ange ett par uppgifter och sätt sen in pengar på ditt konto. Nu är du redo att investera i aktier mot en låg avgift.

Här är de två bästa plattformarna för att köpa aktier i SGOCO just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är SGOCO Group?

SGOCO Group hette tidigare SGOCO Technology och är ett Hong Kong-baserat företag. De lånar ut pengar till företag i Hong Kong och Australien via bolån samt privata lån och företagslån. Företaget är listat på Nasdaq-börsen under ticker-symbolen SGOC.

Utöver detta utvecklar och förvaltar även SGOCO Group en finansiell marknad som låter stora institutioner knyta samman med användare via en mobilapp. Företaget erbjuder även API- och SaaS-tjänster till olika slags kunder.

Det har inte varit några speciella nyheter eller analyser för att skapa denna prisökning, utan det ser ut som att intresset framförallt kommer från privata investerare, och att det är detta som har fått SGOCO att stiga.

Ska jag köpa aktier i SGOCO Group?

Trots den geopolitiska risken växer SGOCO via ett flertal olika intäktsströmmar. Om du tror på företagets affärsmodell och har genomfört din egen research kan det vara en bra idé att köpa och hålla aktier långsiktigt.

Medan fokuset från privata investerare antagligen kommer leda till kortsiktig volatilitet kan smarta aktiehandlare använda detta till sin fördel.

En prisprognos för SGOCO 2021

Vår prisprognos för SGOC är som följer: upp till 30 dollar mot årets slut, vilket är en avsevärd ökning från dess nuvarande pris på 15 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto