Home > De bästa platserna att köpa aktier i Socket Mobile efter prisökningen med 90%

De bästa platserna att köpa aktier i Socket Mobile efter prisökningen med 90%

Om du vill investera i Socket Mobile (NASDAQ: SCKT) har du kommit till rätt plats. Skrolla ner för att hitta allt det du behöver veta.

Denna sida kommer innehålla allt det du behöver veta om Socket Mobile, varför SCKT stiger i värde och hur vår prisprognos ser ut för företaget under de kommande åren.

Innan vi börjar prata om det kan du som vill köpa aktier nu på en gång gå till stycket under detta för att hitta tillförlitliga plattformar med låga avgifter. Våra analytiker har tagit fram de två bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i Socket Mobile i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Socket Mobile på nätet

För att köpa aktier i SCKT kan du klicka på en av länkarna nedan, fylla i dina uppgifter och registrera dig. Efter det kan du sätta in pengar på ditt konto och köpa det antal aktier du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa aktier i Socket Mobile just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

What is Socket Mobile (SCKT)?

Företaget grundades år 1992 och har sina huvudkonto i Newark i Kalifornien. Socket Mobile producerar produkter för datainsamling i mobilapplikationer för företag inom mobilitetmarknader i USA, Europa, Asien och globalt.

Företaget steg i värde nyligen efter att de publicerade sin resultatrapport för Q2. Enligt rapporten ökade de sina intäkter under Q2 med hela 119% till 6 miljoner dollar jämfört med 2,7 miljoner dollar för samma tidsperiod under 2020 och 24% jämfört med Q1 2021.

Ska jag köpa aktier i Socket Mobile idag?

Om du har gjort din egen fundamentala analys och anser att det kommer växa mer kan ett köp av SCKT-aktier just nu vara ett bra sätt att spekulera på framtida prisökningar.

Se bara till att du gör din egen research först och undviker att investera pengar du inte har råd att förlora.

En prisprognos för SCKT 2021

Vår 12-månadersprognos för Socket Mobile är som följer: 20 dollar

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto