Home > De bästa platserna att köpa aktier i Summit Wireless efter prisökningen på 80%

De bästa platserna att köpa aktier i Summit Wireless efter prisökningen på 80%

Summit Wireless Technologies (NASDAQ: WISA) är en av dagens bäst presterande aktier efter att ha stigit i värde med 50% och konsoliderat en 5 dagars prisökning på 80%.

Om du funderar på att investera i Summit Wireless Technologies har du kommit till rätt artikel. På den här sidan hittar du all viktig information du behöver för att bättre förstå investeringspotentialen i Summit Wireless, inklusive vad det är för företaget, vad de gör och vad dess framtida värde kan vara.

Om du vill köpa aktier i WISA nu på en gång kan du bläddra ner till avsnittet direkt nedan och klicka på en av länkarna. Det här är de två bästa platserna att köpa aktier i Summit Wireless i Sverige, utvalda av vårt team av analytiker.

Hur och var du kan köpa aktier i Summit Wireless på nätet

För att köpa aktier i Summit Wireless kan du klicka på en av länkarna nedan, fylla i grundläggande uppgifter och sen sätta in pengar på ditt nya konto.

Här är de två bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Summit Wireless:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Summit Wireless?

Företaget grundades år 2010 och har sitt huvudkontor i San Jose, Kalifornien, och hette tidigare Summit Semiconductor. Det är ett teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer moduler och integrerade kretsar för hemmabio och trådlös ljudmarknad i USA, Europa, Asien och Stillahavsområdet.

Företaget har ökat i värde efter positiva nyheter att dess dotterbolag WiSA LLC har lanserat en egen Amazon Storefront, vilket gör att alla WiSA-certifierade produkter som säljs på Amazon kan köpas enkelt från en och samma sida.

Enligt Summit ska de ha 2 miljoner besökare på WiSA:s hemsida i år, vilket tyder på att deras marknadsföringskampanj har lyckats med att skapa en efterfrågan på denna nya officiella webbutik.

Ska jag köpa aktier i Summit Wireless idag?

Om du har gjort din egen fundamentala och tekniska analys och anser att Summit är ett företag som kan leverera tillväxt för sina aktieägare under de kommande åren kan detta vara en smart investering. Se bara till att du är medveten om riskerna och aldrig investerar pengar du inte har råd att förlora.

En prisprognos för Summit Wireless 2021

Vår 12 månaders prisprognos för WISA ser ut som följer: en högstanivå på 14 dollar, en median på 9,50 dollar och en lägstanivå på 5,50 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto