Home > De bästa platserna att köpa aktier i Tilray idag: TLRY stiger i pris

De bästa platserna att köpa aktier i Tilray idag: TLRY stiger i pris

Tilray Inc. (NASDAQ: TLRY) är en av onsdagens bäst presterande aktier.

Om du vill investera i Tilray, eller om du bara vill lära dig mer om företaget, då kan denna artikel hjälpa dig. I artikeln hittar du all information du kan tänkas behöva om företaget och dess investeringspotential.

Till att börja med kan du kolla in stycket under detta om du vill köpa aktier i Tilray nu på en gång. Här hittar du våra analytikers rekommenderade val för de bästa platserna att köpa aktier i Tilray just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i Tilray på nätet

För att köpa aktier i Tilray kan du klicka på en av länkarna nedan, fylla i dina uppgifter, sätta in pengar på ditt konto och sen söka efter TRLY på hemsidan eller via mobilappen. Ange det antal aktier du vill köpa och verkställ sen transaktionen.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i Tilray i Sverige:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Tilray?

Tilray är ett kanadensiskt cannabis-företag som säljer cannabis för medicinskt bruk och allmänt bruk på den nordamerikanska marknaden. År 2021 slogs företaget samman med Aphria, vilket är ett annat cannabis-företag i Kanada, och blev därmed en av de största aktörerna inom cannabis på marknaden.

Företaget har stigit i värde efter positiva finansiella resultat: GAAP på 18 cent per aktier, intäkter som steg med 25% till 142,2 miljoner dollar och ett fritt kassaflöde på 3,3 miljoner dollar jämfört med förlusten på 28,3 miljoner dollar förra året.

Ska jag köpa aktier i Tilray idag?

Om du tror att dessa starka ekonomiska resultat bara är början på Tilrays uppgång kan det vara ett bra läge att investera just nu. Se bara till att du gör din egen research innan du satsar dina pengar. Och investera aldrig pengar du inte har råd att förlora.

En prisprognos för Tilray 2021

Vår 12-månaders prisprognos för Tilray ser ut som följer: en högstanivå på 23 dollar, en median på 17 dollar och en lägstanivå på 1,27 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto