Home > De bästa platserna att köpa Alector Inc. Efter en prisökning på 90% under 5 dagar

De bästa platserna att köpa Alector Inc. Efter en prisökning på 90% under 5 dagar

Alector Inc. (NASDAQ: ALEC) har upplevt dramatisk tillväxt under de senaste dagarna med en prisökning på 90%. 

I denna artikel kommer vi visa allt det viktiga du behöver veta innan du investerar i Alector. Vi kommer gå igenom vad det är för företag, vad de gör, varför det stiger i värde och hur vår prisprognos för ALEC ser ut under de kommande 12 månaderna.

För de som vill köpa aktier redan idag kan man gå direkt till delen nedan. Vi har listat de två bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i Alector i Sverige.

Var du kan köpa aktier i Alector idag

Om du vill köpa eller handla aktier i Alector är det bäst att välja en tillförlitlig aktiemäklare. Detta är plattformar med låga avgifter som låter privata investerar bygga en heltäckande investeringsportfölj med god riskhantering genom att erbjuda ett flertal olika tillgångar.

Här är de två bästa plattformarna för att köpa aktier i ALEC just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Alector?

Alector är ett biofarmaceutiskt företag med fokus på klinisk fas. Alectors huvudsakliga fokus ligger i att utveckla behandlingar för neurodegenerativa sjukdomar.

Företaget erbjuder ett flertal olika produkter som just nu befinner sig olika faser i officiell testning, och i slutändan kan de komma att ta fram effektiva behandlingar för demens, Alzheimers, Parkinsons och amyotrofisk lateral skleros.

Medan detta biotekniska företag förväntas gå med förlust med cirka 0,68 dollar per aktie i deras kommande rapport är marknaden exalterad över det formella samarbetet med stora farmajätten GlaxoSmithKline. Dessa företag kommer tillsammans utveckla och kommersialisera två monoklonala antikroppar – AL001 och AL101.

Ska jag köpa aktier i Alector nu?

Om du vill investera i ett företag med hög risk och hög avkastning som har potentialen att ge exponentiellt värde till aktieägare kan Alector vara rätt aktie för dig.

Å andra sidan finns det risker som är sammanknippade med biofarma. Varje behandling måste gå igenom rigorösa tester innan de godkänns. Det finns alltid en risk att lovande produkter fastnar i denna process och aldrig hamnar på marknaden.

Medan samarbetet med GlaxoSmithKline har fått denna oro att bli mindre finns det inget sätt att ta sig runt faktumet att Alectors potential har mycket att göra med oförutsägbara faktorer.

En prisprognos för Alector

Efter den dramatiska tillväxten ser vår reviderade prisprognos för ALEC ut så här: en 12 månaders högsta notering på 55 dollar, en median på 37 dollar och en lägstanivå på 29 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto