Home > De bästa platserna att köpa en av dagens bäst presterande aktier: Cerence Inc.

De bästa platserna att köpa en av dagens bäst presterande aktier: Cerence Inc.

Cerence Inc. (NASDAQ: CRNC) har idag fortsatt sin prisökning och därmed förstärkt sin starka period av tillväxt. 

På denna sida tar vi en djupare titt på Cerence aktie. Vi kommer gå igenom vad det är för företag, varför det stiger i värde och ger dig även en prisprognos för CRNC för att hjälpa dig förstå var vi befinner oss i den nuvarande marknadscykeln.

För de som vill köpa aktier i Cerence just nu har vårt analytikerteam testet alla de bästa alternativen på marknaden. Skrolla bara ner för att se vår lista med de två bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i CRNC i Sverige.

Var du kan köpa aktier i Cerence idag

Om du vill investera i Cerence på ett snabbt och enkelt sätt, och vill ha en investeringsplattform som är fullt reglerad, då bör du kolla in en av de tillförlitliga aktiemäklare vi har listat nedan. Detta är plattformar med låga avgifter med lättanvända grässnitt som låter investerare som du snabbt bygga en diversifierad investeringsportfölj med utspridd risk.

Här är de två bästa plattformarna för att köpa och sälja aktier i CRNC just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cerence?

Företaget har sina huvudkontor i Massachussets och är ett snabbväxande mjukvarubolag som har växt med 619% över de senaste 5 åren.

Cerence tillhandahåller AI-assistenter och innovationer för automatiserade och anslutna fordon. Dessutom erbjuder de mjukvarukomponenter, molnanslutna komponenter som toolkits och applikationer samt virtuella assistenter och professionella tjänster.

Företaget är även involverad i konversations-AI, vilket är en banbrytande mjukvara som kan hjälpa med språklig förståelse, AI-tjänster och röstigenkänning.

Företagets toppmoderna produkter och snabba expansion har lett till att investerare har blivit allt mer intresserade. Nu när COVID-19-restriktionerna mer och mer lyfts och konsumtionen mer och mer återgår till det normala kan Cerence uppleva aggressiv tillväxt.

Ska jag köpa aktier i CRNC?

Om du tror att AI är vägen framåt och tror på CRNC kan det vara en bra idé att ta en närmare titt på företaget. De visar inga tecken på att sakta ned, och om du gör din egen research kan detta vara en potentiell vinnare.

En prisprognos för Cerence

Vår prisprognos för CRNC ser ut så här: en högstanotering över 12 månader på 155 dollar, en median på 123 dollar och en lägstanivå på 100 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto