Home > De tre bästa företagen att handla denna veckan före deras kvartalsresultat

De tre bästa företagen att handla denna veckan före deras kvartalsresultat

Resultatsäsongen fortsätter med viktiga namn som rapporterar sina kvartalsresultat denna vecka: Salesforce, Royal Bank of Canada och Snowflake.

Handelsåret kan snart ta slut, men vinstsäsongen fortsätter. Den här veckan rapporterar viktiga namn som Salesforce, Royal Bank of Canada och Snowflake sina kvartalsvisa finansiella resultat.

Salesforce

Salesforce är ett amerikanskt IT-företag baserat i San Francisco, Kalifornien. De utvecklar applikationsmjukvara och erbjuder molnlösningar över hela världen.

Bolaget kommer att rapportera sitt kvartalsresultat den sista handelsdagen i november, efter börsmarknaden. Vinsten per aktie förväntas komma ut på $0,92 under kvartalet, och den årliga uppskattningen är $4,42.

Salesforce har slagit EPS-uppskattningen de senaste fyra kvartalen i rad och därför är fördomen att den starka vinsten kommer att fortsätta. Den årliga intäktsuppskattningen för räkenskapsperioden som slutar januari 2022 är 26,34 miljarder dollar. Detta är ett företag som verkar med en bruttovinstmarginal på 74,34%, vilket är 50% högre än sektorns median. Dessutom är intäktstillväxten på 21,46% år för år en av anledningarna till att börskursen stiger med +27,72% i år.

Royal Bank of Canada

Royal Bank of Canada är en kanadensisk diversifierad bank som erbjuder finansiella tjänster över hela världen. Den är noterad på NYSE och rapporterar sitt kvartalsresultat den 1 december.

Marknadsaktörerna förväntar sig att Royal Bank of Canada kommer att rapportera en vinst per aktie på $2,2 under kvartalet, en ökning med 25,21% jämfört med samma period förra året. Med tanke på att bolaget har rapporterat högre vinst per aktie under de senaste fyra föregående kvartalen, är biasen att de kommer att göra det även denna gång.

Aktiekursen handlas till ett P/E-tal på 11,12, vilket förutspås förbli i stort sett oförändrat under de kommande två åren. Royal Bank of Canada är ett företag som betalar utdelning, och direktavkastningen är 3,45%.

Snowflake

Den 1 december kommer Snowflake att rapportera sina resultat för tredje kvartalet 2022. Företaget tillhandahåller mjukvara för molndatalager till kunder över hela världen och aktiekursen är upp +28,86% i år. Av de 31 analytiker som täcker Snowflake har 18 utfärdat köpbetyg, medan 13 har neutrala betyg. Ingen analytiker har utfärdat ett säljbetyg.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto