Home > Deere & Companys aktiepris stiger med 34% i år – var köper man aktien?

Deere & Companys aktiepris stiger med 34% i år – var köper man aktien?

Deere & Company (DE) har stigit med 34% bara under 2021 efter oväntat starka finansiella resultat och stark efterfrågan. 

Deere & Company utannonserade nyligen sina resultat för räkenskapsårets andra kvartal. De totala intäkterna ökade med 30,4% över tolv månader och GAAP intäkter per aktie nådde 5,68 dollar. Detta var en positiv överraskning då de slog förväntningarna med 1,09 dollar.

Detta är ett företag som betalar utdelning, vilket är ytterligare en anledning att köpa Deere & Company-aktier. Den fyraåriga genomsnittliga utdelningen på 1,68% är över medianen i sektorn på 1,61% och den femåriga avkastningen på kostnader överstiger 3,68%.

Allt sammantaget bekräftar Deere & Companys starka finansiella resultat under det andra kvartalet vägen mot högre lönsamhet. Deere & Companys aktiepris har stigit med 135% under de senaste tolv månaderna, och det finns potential för mer framöver baserat på de senaste resultaten.

Var kan jag köpa aktier i Deere & Company (NYSE:DE)?

eToro

eToro är en av de största nätmäklarna som ger investerare tillgång till olika finansiella marknader. eToro erbjuder allt från aktier och valutor till CFD:er och optioner och gör det därmed enkelt att investera på finansiella marknader.

Köp DE på eToro

OBR

OBR Invest är en nätmäklare som grupperar aktier som visar en positiv trend och erbjuder investerare möjligheten att handla CFD:er för att delta i aktiernas volatilitet. Utöver aktier och index erbjuder OBR även andra finansiella instrument, som kryptovalutor och råvaror.

Köp DE på OBR

Vad är Deere & Company?

Deere & Company (DE) är ett företag som producerar och levererar jordbruks- och lantbruksmaskiner. De är ett av världens största företag som verkar inom industrisektorn. Verksamheten är indelad i tre segment – bygg- och skogsbruk, finansiella tjänster och jordbruk.

Förutom tillverkning och distribution av utrustning i olika segment finansierar Deere & Co försäljning och leasar såväl jordbruk som skogs- och anläggningsmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i Moline, Illinois, USA, grundades år 1837 och har cirka 70 000 anställda.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto