Home > Dell Technologies närmar sig en årstopp – ska man köpa eller sälja?

Dell Technologies närmar sig en årstopp – ska man köpa eller sälja?

Dell Technologies befinner sig i en stigande trend och närmar sig snabbt årstoppen på 106,26 dollar. Aktien presterar bättre än marknaden med över 290% de senaste 12 månaderna.

Dell Technologies är en av tillgångarna som slår marknaden och snabbt närmar sig sin årstopp. Flera tekniska och grundläggande indikatorer pekar mot en högre värdering, men hur riskabelt är denna aktie?

Fortsätt läsa för att ta reda på om du ska köpa Dell Technologies just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i Dell Technologies på nätet

Dell Technologies är tillgängligt på flera mäklarplattformar på nätet. Du kan välja den bästa för dina behov baserat på din handelserfarenhet, portföljstrategi och riskaptit. För att hjälpa dig komma igång har vi handplockat de bästa nätmäklarna på marknaden vad gäller bekvämlighet, kostnadsstruktur och antal tillgångar:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Dell Technologies?

Dell Technologies är ett populärt amerikanskt teknikföretag. Dess huvudsakliga produkter inkluderar datorer, smartphones, programvara, tv-apparater och informations- och datasäkerhetstjänster.

Ska man köpa Dell Technologies idag?

Dell Technologies har ökat med 45,18% årligen. Sedan februari 2021 har företaget slagit nya rekord varje kvartal, vilket har gett upphov till en stigande pristrend. Trots den välkända kretskortsbristen i år behöll företaget sin förmåga att leverera rekordmånga produkter. Detta var tack vare dess felfria leverantörskedjerelationer som gjorde att de kunde minimera den negativa påverkan på kunderna, till skillnad från många andra teknikföretag.

På lång sikt kan Dell Technologies dra nytta av robusta möjligheter. Till exempel tänker de utöka sin telekommunikationsprogramvara och lösningar för fjärråtkomst, genom att dra nytta av nya möjligheter till distansarbete som pandemin har skapat.

En prisprognos för Dell Technologies år 2021

Dell Technologies förväntas nå en historisk högstanivå på 137 dollar under de kommande 12 månaderna, medan lägstanivån ligger på 101 dollar, vilket är en nedgång på cirka 4% jämfört med aktiekursen i skrivande stund.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto