Home > Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton mår bättre efter överhettning.

Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton mår bättre efter överhettning.

Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton kände sig överhettad när hon plötsligt lämnade minnestunden för 11 septemberattentaten i söndags, men hon känner sig bättre nu.

Det sade hon i en intervju med CNN på måndagskvällen, enligt Bloomberg News.

”Jag kände mig yr och jag förlorade balansen en stund, men när jag kom in, när jag fick sitta ner, när jag fick svalka mig, när jag fick lite vatten kände jag mig omedelbart bättre”, sade Hillary Clinton.

Presidentkandidatens läkare sade på fredagen att hon hade drabbats av lunginflammation, något som hennes kampanj inte offentliggjorde förrän några timmar efter att hon lämnat minnesstunden.

Hillary Clinton sade till CNN att hon kommer att offentliggöra ytterligare information om hennes hälsotillstånd inom de närmaste dagarna, och hon tillade att de hälsorapporter hon redan offentliggjort är betydligt mer omfattande än vad motkandidaten Donald Trump har offentliggjort.

”Jag tycker det är dags att han når upp till samma nivå på offentliggörande som jag har haft flera år. Du har medicinska rapporter om mig som når upp till samma standarder som Mitt Romney och Barack Obama. Donald Trumps läkare sade att han skulle bli den friskaste presidenten i historien, det är inte ens seriöst”, sade hon.

Donald Trump sade å sin sida i en intervju med Fox News på måndagen att han kommer att presentera en rapport från en läkarundersökning som han genomgick förra veckan.

”Jag kommer att presentera mycket, mycket specifika siffror”, sade han.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
Fed
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto