Home > Den 21-22 juni är Amazon Prime-dagar – Var kan man köpa Amazon-aktier?

Den 21-22 juni är Amazon Prime-dagar – Var kan man köpa Amazon-aktier?

Amazon (NASDAQ:AMZN) utannonserade precis dagarna för sina Prime-dagar i år. Detta shopping-evenemang förväntas bli en stor framgång med tanke på hur stor aptiten för konsumtion har varit efter COVID-19-restriktionerna.

Amazon är en återförsäljare av konsumtionsvaror, både i USA och internationellt. Amazon Prime är deras medlemskapsprogram och är ett av de mest framgångsrika sådana med flera miljoner kunder som är redo att betala en årlig avgift för att få tillgång till de bästa erbjudandena på Amazon.

Var kan jag köpa aktier i Amazon (NASDAQ:AMZN) Stock?

eToro

eToro är en nätmäklare som har blivit en av de snabbast växande och mest populära på sociala handelsplattformar. Privata investerare har snabbt omfamnat konceptet, och antalet människor involverade spelar en viktig roll i hur finansiella marknader rör sig på 2000-talet. eToro hjälper investerare genom att erbjuda tillgång till finansiella marknader till lägsta möjliga avgift och courtage.

Köp Amazon med eToro >

Capital

Capital är en nätmäklare som erbjuder tillgång till internationella finansiella marknader till både privata och professionella investerare. Deras handelsplattform erbjuder indikatorer, avancerade diagram och analysverktyg för att göra det möjligt för traders och investerare att få ut så mycket som möjligt av volatiliteten på finansiella marknader.

Köp Amazon med Capital >

Är Amazon en bra aktie att köpa inför Prime-dagarna?

Amazon är en av tekniksektorns älsklingar och ett av världens största företag. De gynnades kraftigt av COVID-19-pandemin och var ett av få företag som expanderade sin verksamhet när resten av världen stängde ned. Amazons högkvarter ligger i Seattle i Washington och de har över 1,3 miljoner anställda.

Amazon har regelbundet slagit prognoserna och dess stigande trend ser ut att fortsätta. Prognosen för Q2 2021 är att EPS kommer växa med 16,61% över de senaste tolv månaderna. Med tanke på att företaget har slagit prognoserna tidigare, och med tanke på den starka expansionen de senaste månaderna, finns det potential för Amazon att leverera enastående resultat.

Företagets nettovinstmarginal de senaste tolv månaderna är 40,48%, och de handlar med en EBITDA-marginal på 13,64%.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto