Home > Den bästa frimärksaktien: MedMen Enterprises stiger med 35,7% denna månad

Den bästa frimärksaktien: MedMen Enterprises stiger med 35,7% denna månad

MedMen Enterprises har nyligen säkrat finansiering för att expandera i USA och stiger med 35,7% denna månad. 

Eftersom börserna fortsätter stiga med skyhöga värderingar kan det vara så att små investerare inte har något val. Lyckligtvis finns det en oslipad diamant – frimärkesaktier! Under det första kvartalet 2021 ökade cannabisaktier fram till mitten av februari och började sedan tappa. Om du vill köpa dippen kan vi ha hittat rätt frimärkesaktie för din portfölj.

Låt oss ta reda på varför MedMen Enterprises kan vara det bästa sättet att komma in i den snabbt expanderande amerikanska cannabisindustrin. Låt oss först börja med var du kan köpa aktier i MedMen på nätet.

Hur och var du kan köpa aktier i MedMen på nätet

MedMen är en frimärkesaktie som handlas OTC, och du kan även investera i ett av aktiebolagen, som Tilray Inc, via en nätmäklare. Detta är de bästa alternativen på marknaden just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är MedMen Enterprises?

MedMen Enterprises är en cannabisåterförsäljare med verksamhet i Kalifornien, Illinois, Nevada och Florida. Företaget säljer premiumprodukter samt sitt eget varumärke, MedMen Red och LuxLyte.

Ska jag köpa aktier i MedMen Enterprises idag?

MedMen Enterprises har en expansiv strategi som driver intäkter, och registrerade 31,7 miljoner dollar i vinst under tredje kvartalet för deras räkenskapsår 2021, vilket var en ökning med 2,8% jämfört med föregående kvartal. Företaget har också lyckats minska sin nettoförlust till 9,7 miljoner dollar under samma kvartal, vilket var en nedgång från imponerande 68,9 miljoner dollar under andra kvartalet.

MedMen har kämpat sedan starten. Det som nu ger investerare hopp är ett par goda nyheter – det kanadensiska cannabisföretaget Tilray Inc och andra investerare köpte upp till 26% av MedMens eget kapital.

Fler nyheter följde detta, denna gång av Toronto-baserade Serruya Private Equity, som köpte ytterligare 100 miljoner dollar i MedMen-aktier. Det var detta som gjorde det möjligt för företaget att påskynda sina tillväxtplaner och fortsätta expandera i USA, vilket förbättrade kassaflödet för hela verksamheten.

En prisprognos för MedMen 2021

När detta skrivs handlas MedMen för 0,38 CAD per aktie, och har en 1-årsprognos på 0,561 CAD per aktie, eller en ökning på cirka 50%.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto