Home > Den hetaste börsintroduktionen år 2021 – Var du kan köpa aktier i Affirm

Den hetaste börsintroduktionen år 2021 – Var du kan köpa aktier i Affirm

Affirm är ett innovativt företag som avråder återförsäljare från att använda traditionella kreditkortsföretag. Aktiepriset har ökat med över 34% idag tack vare starka finansiella resultat.

Affirm är ett innovativt företag med stark tillväxt från år till år. Om du vill ta reda på varför du ska köpa denna aktie idag har du kommit till rätt ställe. De följande avsnitten introducerar dig också kort till några av företagets röda flaggor, så att du kan fatta ett mer välinformerat beslut.

Låt oss börja med var du kan köpa aktier i Affirm på nätet.

Hur och var du kan köpa aktier i Affirm 

Om du vill handla eller investera i Affirm (NASDAQ: AFRM) är teknikföretaget tillgängligt på flera mäklarplattformar. Allt du behöver göra är att välja en mäklare som passar din handelsstil och registrera dig. Dessa är våra rekommenderade val just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Affirm?

Affirm är en av de hetaste börsintroduktionerna år 2021. Kreditkortsföretag tar normalt sett 1% – 3% i avgift per köp eller använder ACH-överföringar för att underlätta billigare betalningar, men de kräver mer handläggningstid. Affirms plattform tar inga avgifter och använder inte ACH-nätverk, vilket avskräcker återförsäljare från att använda traditionella kreditkortsföretag.

Ska jag köpa aktier i Affirm idag?

Affirm har hittills visat på imponerande resultat. Intäkterna ökade med 93% under 2020. För 2021 förväntade sig marknadsaktörer en ökning med 54%. Den 9 september rapporterade företaget en ökning med 71%, vilket inledde den stigande trenden.

Tillväxten berodde delvis på partnerskap med etablerade marknadsledare som Amazon och Shopify. Till exempel ökade antalet aktiva säljare på plattformen med 412% tack vare Affirms partnerskap med Shopify. Investerare tror därmed på företaget då de visade sin förmåga att driva tillväxt trots konkurrenter som PayPal.

En potentiell röd flagga du bör vara medveten om är att aktiens nuvarande värdering kan verka lite för hög. Ändå är detta inte ovanligt bland tekniska, snabbt växande företag som Affirm.

En annan varning kommer från sin företagets främsta kund. Peloton Interactive som producerar motionscyklar och som gynnades av sociala restriktioner och nedstängningen av gym under pandemin. Som väntat har Pelotons intäktstillväxt minskat den senaste tiden.

Kommer Affirm kunna driva tillväxt i framtiden utan att förlita sig för mycket på denna storkund? Kanske kan det senaste samarbetet med Amazon hjälpa till att kompensera för dessa förluster.

En prisprognos för Affirm år 2021

Just nu handlas aktien till 123,7 dollar medan högstanivån enligt prognosen för de senaste 12 månaderna ligger på 150 dollar. Mindre positiva analytiker har en prognos på endast 65 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto