Home > DocuSigns aktiepris stiger efter högre handelsvolymer – här kan du köpa aktien

DocuSigns aktiepris stiger efter högre handelsvolymer – här kan du köpa aktien

DocuSign är en pionjär på e-signaturmarknaden. Företaget har utvecklats starkt och kommer sannolikt att förbli en favorit i företagsvärlden, även efter att pandemins effekter för länge sedan är borta.

DocuSign är en pionjär inom elektroniska signaturer. Företaget har revolutionerat och förbättrat hastigheten på många affärsprocesser genom att låta individer godkänna, validera och signera dokument helt online. Företaget har en stark tillväxt och fortsätter att pumpa ut nya produkter på marknaden.

Här är ett par anledningar varför du bör överväga att investera i DocuSign.

Hur och var du kan köpa aktier i DocuSign på nätet

Du kan investera i DocuSign om du har ett handelskonto. Dessa är de bästa mäklarna just nu för både nybörjare och erfarna investerare: 

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är DocuSign?

DocuSign är ledande på e-signaturmarknaden och tillhandahåller bland annat analyser, dokumentgenerering och, senast, notarietjänster.

Ska jag köpa aktier i DocuSign idag?

DocuSigns utveckling accelererades kraftigt av pandemin. Massanvändningen av e-handel, distansarbete och papperslösa onlinetransaktioner belyste behovet av ett sätt att validera och hantera dokument på nätet.

Den totala potentiella marknaden för DocuSign uppskattas till imponerande 50 miljarder dollar. Men med årliga intäkter på endast 1,45 miljarder dollar finns det gott om tillväxtpotential.

Detta är inte vilken pandemiaktie som helst. Företaget gick bra redan innan pandemin slog till, och e-signaturtjänster verkar inte vara tillfälliga trender. När konkurrensen blir hårdare driver DocuSign ut flera andra produkter och tjänster på marknaden, till exempel Remote Online Notarization (RON).

En prisprognos för DocuSign år 2021

Analytiker tror verkligen på denna aktie. Det finns inga sälj- eller håll-betyg – endast köp, med en snittprognos på 341 dollar. 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto