Home > Draganfly och framtiden för drönarteknik – här kan du köpa aktien

Draganfly och framtiden för drönarteknik – här kan du köpa aktien

Draganfly är en frimärkesaktie som nyligen hamnade i fokus. Med över två årtionden av erfarenhet i detta område är företaget nu en av ledarna inom drönarteknik.

Fler och fler investerare som söker långsiktig tillväxt riktar sin uppmärksamhet mot den framväxande drönarindustrin. Draganfly är en av de ledande pionjärerna med flera decenniers erfarenhet av drönarlösningar. Om du letar efter en billig aktie med massiv tillväxtpotential kan detta vara precis vad du behöver.

Fortsätt läsa för att lära dig mer om Draganfly och hur de formar drönarteknikens framtid.

Hur och var du kan köpa aktier i Draganfly på nätet

Draganfly är listat på Nasdaq under beteckningen DPRO. För att investera i denna aktie just nu kan du enkelt registrera dig hos en av våra bästa mäklare nedan:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Draganfly?

Draganfly har sina huvudkontor i Kanada och har över 22 års erfarenhet av drönarlösningar. Det är en av pionjärerna inom drönarteknik och har ett starkt rykte att utveckla drönare och lösningar som förbättrar människors livskvalitet. Dess främsta kunder kommer från olika industrier, inklusive energi, militär och myndigheter, allmän säkerhet, försäkring och jordbruk.

Ska jag köpa aktier i Draganfly idag?

Draganfly har fått många utmärkelser för sina enastående resultat inom drönarteknik. För de som gillar drönaraktier kan Draganfly vara värt att övervaka. Exempelvis rekommenderade UAV företaget som en av de bästa drönaraktierna att hålla koll på under 2021.

Företaget är nu både listat på Nasdaq och Canadian Securities Exchange, efter börsnoteringen på 20 miljoner dollar i USA i augusti i år. Dess ordförande och VD, Cameron Chell, förväntas delta i FN:s webbprogram för miljöprogram, "Drones in Disaster Management" den 12 oktober klockan 9.00 EST. Företaget spelar en aktiv roll i att lära nyckelpersoner hur man använder drönare under nödsituationer och katastrofer.

En prisprognos för Draganfly år 2021

Draganfly steg med nästan 11% denna månad. Efter talet från deras VD förväntas aktiekursen stiga, men kom ihåg att företaget verkar i en mycket volatil bransch, så se till att du reducerar din risk.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto