Home > Electrolux B – Fortfarande aktuell

Electrolux B – Fortfarande aktuell

Sedan i september har Electrolux B befunnit sig i en stigande trendkanal. I början av året tangerade kursen toppen i kanalen och har därefter fallit tillbaks ner mot 50-dagars medelvärde. Förbinder vi bottnarna från i slutet av november och i fredags förra veckan får vi en stödlinje som kursen just nu utmanar.

Det som gör aktien intressant är att den trots den senaste tidens rekyl etablerat allt högre bottnar och fortfarande har ett bra driv med ADX på över 30. Om +DI bryter upp över-DI får vi en köpsignal, samtidigt som aktien vänt upp vid den stigande stödlinjen.

En köpsignal ges när aktien passerar 185 kronor med en stop loss på 179 kronor och ett första målområde kring 195-200 kronor.

För tillfället är det inte aktuellt att gå kort (blanka) aktien förrän nedslag under golvet i kanalen gjorts.

Slutsats: Electrolux-aktien noteras i en stigande trend och ADX är på väg att bryta upp i köp, samtidigt som aktien är på väg att lämna av 50-dagars medelvärde.

Motstånd: 184,80 / 185,50 / 187,80 / 190,10
Stöd: 182,50 / 180,90 / 178,60 / 176,30

Taggar:
Usa

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.