Home > Elon Musk utsedd till Times Person of the Year 2021

Elon Musk utsedd till Times Person of the Year 2021

Elon Musk har utsetts till Times Person of the Year, vilket gör honom till den mest inflytelserika personen i världen för tillfället.

Tesla och SpaceX vd Elon Musk har utsetts till Årets person av Times Magazine. Denna senaste utveckling gör honom till den mest inflytelserika personen i världen. Musk är känd inom tech-världen och skapar vågor även inom andra delar av den globala ekonomin.

Elon Musk är för närvarande den rikaste personen i världen efter att ha överträffat Amazons Jeff Bezos tidigare i år. Han har lett Tesla till att bli ett biljonföretag, där elbilstillverkaren sätter trenden medan andra följer efter.

Hans andra satsning, SpaceX, har gjort det enklare och billigare att resa till rymden. Företaget har tecknat ett flertal avtal med NASA och besegrat konkurrenter som Bezos Blue Origin. Musk har också gjort sig ett namn i kryptovalutavärlden.

Elon Musk har blivit en av de mest inflytelserika personerna inom kryptovalutaområdet. Han är en ivrig anhängare av kryptovalutor, särskilt Dogecoin. Hans tweets under de senaste månaderna har bidragit till Dogecoins massiva prisstegring tidigare i år.

Han kom också ut och dissade Bitcoin för den höga energianvändningen vid brytning av kryptovalutan. Han är dock fortfarande en av de mest inflytelserika personerna inom kryptovalutaområdet. Time Magazine beskrev honom som;

"Om Tesla håller sina löften har de potential att slå ett stort slag mot den globala uppvärmningen. Mannen från framtiden där teknik gör allt möjligt är en återgång till vårt härliga industriella förflutna innan Amerika stagnerade och slutade producera allt annat än regler, restriktioner, gränser, hinder och Facebook.”

Många har beskrivit Musk som en hybristisk superskurk, samlad med teknikbröderna och spaceplayboys, för vilka pengar är poänghållning och raketer är de ultimata leksakerna. Emellertid beskrev Times honom som en tillverkningsmagnat, som flyttar metall och inte bytes. För tillfället är Musk en av de mest inflytelserika personerna i världen.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto