Home > En prisprognos för Clover Health och de bästa platserna att köpa aktien

En prisprognos för Clover Health och de bästa platserna att köpa aktien

Clover Health Investments Corp. (NASDAQ: CLOV) har stigit med 68% denna månad och är fortfarande en aktie som Reddit-investerare är intresserad av tack vare det höga antalet blankade positioner.

I denna artikel kommer vi prata om allt det du behöver veta innan du investerar i Clover Health Investments Corp. Vi kommer prata om allt från vad det är för företag till hur investeringspotentialen ser ut, så fortsätt läsa för att få reda på all den information du behöver.

Till att börja med kan du skrolla ned för att se vår lista över de bästa två platserna att köpa aktier i CLOV i Sverige.

Var du kan köpa aktier i Clover Health på nätet

De bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i Clover Health är via pålitliga aktiemäklare på nätet. Här pratar vi om plattformar med låga avgifter som låter användare skapa och kontrollera en diversifierad investeringsportfölj. Här är våra två rekommenderade val:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Clover Health Investments?

Clover Health är en försäkringsbyrå i Tennessee i USA. Företaget grundades år 2014 och har som mål att använda sin plattform för att bli en ledande försäkringsbyrå för Medicare Advantage i hela Nordamerika.

Institutionella investerare har upprepade gånger uttryckt en tvekan inför företagets lönsamhet, vilket har lett till allt fler blankade positioner på CLOV.

Efter att Reddit-investerare upptäckte detta har aktien börjat stiga, då privata investerare försöker driva upp värdet i hopp om att initiera en short squeeze, vilket vi tidigare har sett med andra ”meme-aktier” som GameStop och AMC Entertainment.

Ska jag köpa aktier i CLOV idag?

Om du letar efter en investering med hög risk med potentialen för dramatik och oförutsägbar tillväxt finns det inte många bättre meme-aktier än CLOV. Se bara till att du gör din egen research först.

Prismål för CLOV

Clover Health handlas redan runt 3 dollar över vårt högsta 12-månadersmål på 10 dollar, så aktien ligger just nu inte i linje med dess fundamentala värde.

Vissa investerare hade tyckt att detta är oroande, men vi anser att det är en tydlig indikation på att Reddit-investerare har full kontroll över denna aktie. Mer tillväxt bör kunna vara möjligt.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto