Home > Entera Bio raketstiger i värde: var och varför du bör köpa

Entera Bio raketstiger i värde: var och varför du bör köpa

För ett par dagar sedan sköt Entera Bio (NASDAQ: ENTX) i taket, från 4 dollar till 8 dollar. I denna artikel tar vi en närmare titt på vad det är för företag, varför prisökningen ägde rum och var du kan köpa aktier.

Företag inom bioteknik drar ofta till sig uppmärksamhet från investerare i och med den höga riskprofilen och den höga eventuella avkastningen. Samma gäller för Entera Bio som steg kraftigt i värde efter positiva testresultat.

I denna artikel kommer vi visa det du behöver veta innan du investera i Entera Bio, inklusive vad företaget gör och hur investeringspotentialen ser ut. Vi inleder genom att visa de bästa platserna att köpa aktier i Entera Bio shares.

Var du kan köpa aktier i Entera Bio på nätet

Om du vill investera i ENTX snabbt, enkelt och till låga avgifter kan du registrera dig hos en av de pålitliga aktiemäklare vi har listat nedan och sen sätta igång. Vårt analytikerteam har valt ut dessa som de bästa två alternativen för dig:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Entera Bio?

Företaget grundades den 1:a juni 2010 och har sina högkvarter i Jerusalem i Israel. Det är ett biofarmaceutiskt företag i klinisk fas vars primära mål är att kommersialisera oralt tillförda behandlingar med stor molekyler, såsom en oral formulering av paratyroidhormon.

Efter positiva resultat under ett 6 månader långt kliniskt test i fas 2 för EB613-behandling, vilket var en placebokontrollerad studie bland kvinnor efter klimakteriet med osteoporos började det spekuleras om ENTX kunde bli en vinnare på aktiemarknaden.

Ska man köpa aktier i ENTX?

Om du vill investera i en högrisk-aktie med potentiellt stor avkastning så kan detta vara ett bra köp. Se bara till att du gör din egen research först och är medveten om att biofarmaceutiska företag för med sig en ökad risk i och med att alla produkter måste gå igenom långa testfaser och godkännandeprocesser innan de kan användas för kommersiellt bruk.

Prismål för ENTX

Vår prisprognos för ENTX ser ut så här: 12 dollar under de kommande 6 månaderna, vilket är en ökning på 85%.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto