Home > Event: SEB FX Research föreläser på STAF

Event: SEB FX Research föreläser på STAF

I samband med att SEB publicerat tertialrapporten Currency Strategy den 22 januari tar banken tillfället att presentera sin syn på den globala makrobilden och hur den förväntas påverka G10 valutorna i ett tre- sexmånaders perspektiv för STAF.

Rapporten kommer att presenteras av Dag Müller, Karl Steiner och Anders Söderberg som alla arbetar inom SEB FX Research. Presentationen utgår från fundamentala drivkrafter kompletterade med tekniska och kvantitativa argument.

Föreläsare: Dag Müller, Karl Steiner och Anders Söderberg
Klädsel: Slips och kavaj
Plats: Sällskapet, Arsenalsgatan 7, Stockholm
Mat: Vi äter traditionsenligt middag tillsammans före föredraget

Anmäl dig som gäst

Är du nyfiken på STAF och intresserad av att bli medlem? Under detta föredrag har du möjlighet att anmäla dig som gäst utan att vara medlem.

Sänd oss ett mail om du är intresserad

Bli medlem i STAF

För att delta på föreläsningar krävs vanligtvis medlemskap i STAF, som ger trevliga träffar med andra personer med stort intresse för teknisk analys, tillgång till ett bra nätverk och möjlighet att få träffa bra och välkända personer inom teknisk analys.

Kvalifikationer för medlemskap är antingen att man är professionell aktör (analytiker, daytrader etc.) eller att man genomför utbildning i STAFs regi och gör ett inträdesprov. Nya medlemmar som ska göra prov är välkomna på träffar även innan utbildning och prov har genomförts.

Läs mer om medlemskap.

Taggar:
SMI
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto