Home > Fintech-frimärkesaktien 9F Inc. stiger med 24.24% – Här kan du köpa den

Fintech-frimärkesaktien 9F Inc. stiger med 24.24% – Här kan du köpa den

9F Inc. är en blockkedjeplattform för värdepapper med huvudkontor i Hong Kong. Aktien är listad på Nasdaq och har lyckats prestera bättre än den övergripande marknaden med en återhämtning från månadens lägstanivåer.

IT-frimärkesaktier har alltid lockat investerare då vissa företag lyckas ge mångfaldig avkastning på kort tid till investerare. Beroende på din aptit för risk kan det vara ett lukrativt alternativ att lägga till IT-frimärkesaktier i din portfölj.

Om du vill veta mer om 9F Inc, en kraftigt stigande IT-frimärkesaktie just nu bör du fortsätta att läsa.

Hur och var du kan köpa aktier i 9F Inc. på nätet

9F Inc. är en av många utländska frimärkesaktier som är listade på Nasdaq. För att kunna handla denna aktie måste du först registrera dig hos en nätmäklare som tillhandahåller sådana tillgångar. För att hjälpa dig att spara tid har vi valt två av de bästa mäklarplattformarna just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är 9F Inc.?

9F är en mäklarplattform som använder blockkedjeteknik för att underlätta förmögenhetsförvaltning på nätet. Företaget har sitt huvudkontor i Hong Kong och kopplar samman unga investerare med globala investeringsmöjligheter via en blockkedjebaserad plattform. Aktien är listad på NASDAQ (JFU).

Ska jag köpa aktier i 9F Inc. idag?

9F avslutade 2020 med 113 miljoner registrerade användare. Aktiekursen ökade med 24,24% på fredagen och var en av de aktier som förflyttades mest under dagen. Då det är en frimärkesaktie som handlas runt 2 dollar är den dock känd för sin höga volatilitet. Aktien handlades utan några signifikanta nyheter, men heta frimärkesaktier har varit populära hittills i år.

Med tanke på att aktien är utländsk är det viktigt att hålla sig uppdaterad vad gäller nyheter och utvecklingar i Kina, särskilt ur ett juridiskt perspektiv. Om du letar efter en frimärkesaktie inom fintech just nu kan 9F Inc. vara värd att bevaka.

En prisprognos för 9F Inc. år 2021

Det finns inga analytiker som bevakar denna aktie. Med tanke på dess högstanotering på 3,50 dollar över 52 veckor och lägstanivå på 0,72 dollar under samma period är det bäst att du gör din egen research innan du investerar då hög volatilitet också innebär hög risk.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto