Home > FuelCell Energy stiger med 14.59% – här kan du köpa aktien

FuelCell Energy stiger med 14.59% – här kan du köpa aktien

Gårdagens handelssession inleddes med att FuelCell Energys aktiepris steg med hela 34,2% efter kraftigt förhöjd handelsvolym då företaget släppte sin kvartalsrapport.

Under gårdagen var FuelCell Energy en av de aktier som rörde sig mest. Företaget släppte sin kvartalsrapport och vid första anblicken var den bättre än väntat. Aktiekursen svalkade lite senare under handelssessionen, och några av dess rapporterade siffror förtjänar en närmare granskning.

Låt oss ta en närmare titt på FuelCell Energy och var du kan spekulera på dess framtida pris.

Hur och var du kan köpa FuelCell Energy på nätet

FuelCell Energy kan få ännu mer uppmärksamhet idag – och priset kan gå både upp och ner. Om du vill dra nytta av dessa prisrörelser kan du registrera dig hos en av våra rekommenderade nätmäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är FuelCell Energy?

Företaget tillverkar och driver Direct Fuel Cell-kraftverk och har sitt huvudkontor i Connecticut i USA. FuelCell Energy tillhandahåller ren energi över hela världen och är en av de största offentliga bränslecellstillverkarna i USA

Ska jag köpa aktier i FuelCell Energy idag?

Kortfattat hade FuelCell problem med att nå uppskattningarna under de senaste kvartalen, vilket är varför investerare drabbades av frenesi under gårdagens handelssession. Företaget redovisade en omsättningstillväxt på 43%, följt av en ökning med 135% i bruttoresultatet. Men är detta tillräckligt för att göra det värt en investering?

Det finns ett par gula flaggor som kan pressa tillbaka aktiekursen och göra aktien till en lönsam möjlighet om du vill blanka. Företaget genererar intäkter genom sina tjänster och oförmågan att slå uppskattningarna under ett par kvartal gjorde att de inte vann några nya kontrakt. Dess nuvarande eftersläpning av tjänster kan också ta ett par år att omvandlas till faktiska pengar.

En sak är säker – du bör alltid göra din egen research innan du väljer dina tillgångar.

En prisprognos för FuelCell Energy år 2021

I skrivande stund ligger företagets aktiekurs på 6,44 dollar. Flera analytiker förväntar sig ett högstapris på 12,20 dollar under de kommande 12 månaderna, medan lägstapriset ligger på bara 3 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto