Home > Fyra aktierekommendationer från Affärsvärlden

Fyra aktierekommendationer från Affärsvärlden

I sitt senaste nummer ger Affärsvärlden fyra aktierekommendationer. Danske Bank, Medcap och Cybercom får köprekommendationer, medan avvakta rekommenderas i Meda.

Efter fem motiga år, bland annat på grund av en svag dansk fastighetsmarknad och problem på Irland som tynger, är Danske Bank nu på rätt väg. Rekommendationen blir köp och riktkursen sätts till 136 kronor inom ett år.

Trots att Affärsvärlden är försiktig med att rekommendera aktier på smålistor görs ett undantag för Medcap. En stark ledning, starka finanser och stabil lönsamhet talar för aktien, som får en köprekommendation och en riktkurs på 4:40 kronor på ett års sikt.

It-konsultbolaget Cybercom är trots årets uppgång på cirka 60 procent fortfarande köpvärd. Efter ett par dystra år är bolaget på rätt väg, med ett besparingsprogram som vänt förlust till vinst. Köp aktien och sikta på nivåer runt 3:20 kronor om ett år, blir Affärsvärldens rekommendation.

Trots nya mediciner oroar ett vd-byte och svag tillväxt i läkemedelsbolaget Meda. På längre sikt ser det ljust ut för bolaget, men i dagsläget är aktien fullvärderad. Rådet blir att avvakta med köp tills aktien noteras under 65 kronor.

Av: Direkt

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto