Home > Gevos aktiepris steg med 37% igår – här kan du köpa aktien

Gevos aktiepris steg med 37% igår – här kan du köpa aktien

Gevos aktiepris har stigit med över 792% de senaste 12 månaderna. Sedan aktien nådde sin topp på över 15,5 dollar har dock aktien tappat med 70%.

Hållbar energi och bränsle har länge varit ett hett ämne för media, allmänheten och till och med regeringar runt om i världen. Nu verkar det som att investerare är mer än glada över Gevos nya kontrakt för att producera hållbart flygbränsle, då aktiepriset steg med 37% igår.

Här är allt du behöver veta om Gevo, inklusive var du kan köpa aktien.

Hur och var du kan köpa Gevo på nätet

Om du vill lägga till ett lovande frimärkesaktie i din portfölj kan Gevo vara ett bra val. För att handla eller investera i aktien måste du registrera dig hos en nätmäklare. Detta är våra toppval:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Gevo?

Gevo producerar energitäta flytande kolväten och förnybara kemikalier. Företaget använder förnybara råvaror för att producera bränsle.

Ska jag köpa Gevo idag?

Gevo är ett relativt nytt företag. I och med dess fokus på att producera bränsle från råvaror (till exempel majs) har investerare varit ganska optimistiska när det gäller dess potential. I går steg aktien med 37% och har ökat med 792% under de senaste 12 månaderna.

Företaget har tappat cirka 70% av sitt värde sedan dess högsta topp nära 15,5 dollar. Det verkar som att investerare började tappa intresset för företaget efter att det inte lyckats säkra några nya kontrakt i år.

Företaget meddelade dock nyligen sitt samarbete med Chevron, en oljegigant, för att producera hållbart flygbränsle från oätlig majs. Denna nyhet utlöste nya prisökningar – särskilt tack vare det stora namnet, Chevron, som kommer att göra investeringarna i utbyte mot rätten att köpa 150 miljoner liter bränsle per år.

En prisprognos på Gevo år 2021

Gevo har ett lovande nytt kontrakt. Därför är det inte överraskande att analytiker är optimistiska och förutspår en prisökning till 18 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto