Home > GoHealths aktiepris steg med 13% igår: här kan du köpa aktier

GoHealths aktiepris steg med 13% igår: här kan du köpa aktier

GoHealth (NASDAQ:GOCO) hade en bra start igår efter att ha vänt från de senaste låga nivåerna, så detta kan vara starten på en positiv trend. 

GoHealth, Inc steg med 13% igår, för en total prisökning på 25% sedan botten för några dagar sedan efter att nästan ha halverats förra veckan när företaget publicerade sina resultat för Q2 2021. Även om priset sedan föll tillbaka för att nästan stänga gårdagens klyfta kan det fortfarande finnas argument för att satsa på GoHealth.

I denna artikel kommer vi berätta var du kan köpa aktier i GoHealth och varför det kan vara en bra idé. Låt oss börja med var du kan köpa aktier.

Hur och var du kan köpa tillgångar på nätet 

Du kan köpa GoHealth genom att helt enkelt registrera dig hos en av följande mäklare, sätta in pengar via banköverföring eller annan metod (kredit-/betalkort, PayPal), söka efter aktiens ticker-symbol (NASDAQ: GOCO) och sen genomföra din handel.

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är GoHealth?

GoHealth, Inc. är ett amerikanskt företag som verkar på sjukförsäkringsmarknaden med sjukvårdsplanerna Medicare Advantage, MediGap och Medicare Part D. Det var den första privata sjukförsäkringsaktören som registrerade amerikaner i ObamaCare 2013, och vände sig sedan mot Medicare när Obamas tid som president drog mot sitt slut.

Ska jag köpa aktier i GoHealth idag? 

Även om GoHealth-aktier har gått ner sedan samma tid förra året, vilket innebär att trenden på medellång sikt inte har varit en investerares vän, steg aktiekursen väsentligt de senaste dagarna, så det kan betraktas som starten på en positiv trend. Åtminstone kan priset ha återhämtat sig från botten.

Du kan köpa aktier i GOCO idag, men kom ihåg att ”bottenfiske” inte är för de med svagt hjärta. Det är viktigt att börja med en liten undersökande insats för att se vilken väg det går i syfte att pyramidera fler medel om den kortsiktiga trenden tar fäste.

En prisprognos för GoHealth 2021

Om priset på GOCO stiger till förra att stänga förra veckans avsevärda gap nedåt kan priset nästan fördubblas från de nuvarande priserna för att nå 9 dollar per aktie.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto