Home > Haldex: Uppgång med trenden infriad efter tekniskt nummer

Haldex: Uppgång med trenden infriad efter tekniskt nummer

I föregående analys från den 30:e maj belystes den korta trenden som Haldex lyckats etablera.  Vid detta tillfälle befann sig aktien vid 111,50 (vid trendgolv och stödnivå) och jag påpekade att det fanns anledning att se positivt på aktien på kort sikt så länge trenden är intakt. Aktien har nu gjort ett nytt ryck och nått 116 kronor som högst (4 %). I föregående analys angavs också 114,75 som relevant nivå, och vi kan nu se i diagrammet vilken inverkan den haft (se intradagsrörelserna från den 1:e juni bifogat i chartet). Här gjorde aktien ett ryck och nådde 114,75 redan på morgonen för att sedan vända ner men vid lunch lyckades aktien bryta upp över motståndet och hann t.o.m. stämma av nivån ovanifrån. Notera volymförstärkningen under denna vecka.

Nu blev det ju en riktig kalldusch på de amerikanska börserna under gårdagen och får detta sin inverkan på den svenska börsen kan det naturligtvis bli problem för den korta trenden i Haldex.

Stöd: 114,75/112,25-112,50/111/109,50-110

Taggar:
Usa

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.