Home > Här är de bästa platserna att köpa aktier i Moderna efter den senaste prisökningen

Här är de bästa platserna att köpa aktier i Moderna efter den senaste prisökningen

Moderna (NASDAQ: MRNA) är ett av världens viktigaste läkemedelsbolag, och efter den senaste prisökningen på 40% har många investerare börjat utreda företaget i mer detalj.

Om du vill investera i Moderna idag och vill se allt det viktigaste man behöver veta innan man investerar har du kommit till rätt artikel. Skrolla bara ner för att få information om vad det är för företag, vad de gör, varför det stiger i värde och hur vår prisprognos ser ut för Modernas aktier de kommande åren.

Om du vill köpa MRNA-aktier nu på en gång letar du antagligen efter vilka de bästa plattformarna är. I så fall kan du gå till stycket under detta. Där hittar du våra analytikers rekommendationer baserat på omfattande efterforskning. Detta är de två bästa platserna att köpa Moderna-aktier i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Moderna på nätet

Om du letar efter den bästa plattformen där du kan köpa, sälja och handla aktier i Moderna behöver du inte leta längre. Vi har listat de mest tillförlitliga aktiemäklarna med de lägsta avgifterna nedan.

Klicka bara på en av länkarna, registrera dig, sätt in medel och köp det antal MRNA-aktier du vill ha:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Moderna (MRNA)?

Företaget grundades år 2010 och har sitt huvudkontor i Cambridge, Massachusetts, och är ett bioteknikföretag som utvecklar läkemedel och vaccin baserat på bärar-RNA för behandling av infektionssjukdomar, immun-onkologi, sällsynta sjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar och autoimmuna sjukdomar.

Moderna är kanske mest känt för sitt COVID-19-vaccin, som var ett av de första vaccinerna som fick tillstånd för akut användning internationellt och företaget har blivit en viktig del i mänsklighetens svar på pandemin. Faktum är att många anser att det är detta vaccin som är anledningen till den så dramatiska prisutvecklingen de senaste veckorna.

Exakt hur hållbar denna tillväxt är återstår att se, men med många andra produkter på gång skulle vi inte bli förvånade över om företagets aktuella framgångar kan fortsätta med nya lyckade läkemedel och behandlingar under de kommande månaderna.

Ska jag köpa aktier i Moderna idag?

Det finns alltid en risk med investeringar, framförallt när man investerar i bioteknikbolag. Den avancerade teknik som används och de rigorösa testprotokollen innebär att det finns risker att produkter aldrig når hyllan.

Om du inte har något emot risk och vill investera i ett lovande företag som redan har en beprövad historia kan MRNA vara ett intressant val.

En prisprognos för MRNA 2021

Vår prisprognos för moderna 2021 och efter det ser ut som följer: en 12 månaders högstanivå på 299 dollar, en median på 194 dollar och en lägstanivå på 83 dollar. Den varians vi ser här är ett tecken på att det finns volatilitet på kartan framöver, men den övergripande prognosen är positiv.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto