Home > Här kan du köpa aktier i Workhorse Group: ett av världens mest blankade företag

Här kan du köpa aktier i Workhorse Group: ett av världens mest blankade företag

Workhorse Group (NASDAQ: WKHS) är fortfarande ett företag som folk är väldigt intresserade av, och hela 36,03% av de offentligt listade aktierna är blankade enligt MarketWatch.

I denna artikel kommer vi diskutera den investeringsmöjlighet som Workhorse Group är. Vi kommer diskutera företagets historia, framtida investeringspotential och förklara varför företaget kan komma att uppleva en dramatisk short squeeze och därmed en exponentiell prisökning.

För att inleda denna artikel så produktivt som möjligt kommer vi i stycket nedan presentera vår lista med de två bästa plattformarna att köpa aktier i Workhorse Group i Sverige. Skrolla bara ned, välj en av dem och köp sen aktier i WKHS idag.

Var du kan köpa aktier i Workhorse Group på nätet

Om du vill investera i Workhorse Group och vill att det ska vara helt krångelfritt med väldigt låga avgifter, då kan vi hjälpa till.

Vårt analytikerteam har testat alla de bästa alternativen och valt de två aktiemäklarna nedan då de är de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Workhorse Group:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Workhorse Group?

Det är ett litet företag inom tillverkning. Den långsiktiga visionen för WKHS är att utveckla och tillverka elfordon, både för leverans och för allmännytta.

Företaget grundades år 1998 i Ohio och är fortfarande en måttligt framgångsrik aktör inom elfordon med endast 100 anställda och 2 kontor i Nordamerika.

I och med bristande framgångar och en oförmåga att generera avkastning åt aktieägare har ett par stora finansiella institutioner anammat en negativ hållning mot WKHS aktier och därmed öppnat upp korta positioner.

Detta har inneburit att privata investerare, där många av dem befinner sig på Reddits investeringsforum som WallStreetBets, kan spekulera om den potentiella chansen till en short squeeze. Detta sker när en väldigt blandad aktie får sitt pris förstärkt högre och högre tack vare köppress, vilket leder till att de som har blankat aktien måste ta på sig stora förluster, vilket leder till att aktien stiger ännu mer.

Ska jag köpa aktier i WKHS?

För investerare med en aptit för risk och hög avkastning kan Workhorse Group vara en bra tillgång att satsa på. Företagets fundamentala värde är tveksamt, men om privata investerare är ihärdiga kan priset stiga avsevärt.

För de som satsar mer på värde och som inte uppskattar för hög risk utan istället vill satsa på något stabilt, förutsägbart och mindre baserat på marknadssentiment är Workhorse Group antagligen en investering man bör undvika.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto