Home > Här kan du köpa Marks & Spencer – tvåsiffrig prisökning under helgen

Här kan du köpa Marks & Spencer – tvåsiffrig prisökning under helgen

Handelsvolymen på Marks & Spencer steg i fredags efter en resultaträkning som visade sig vara starkare än förväntat. Aktiepriset steg med över 14%. 

Pandemin hade en djupgående inverkan på nästan alla fysiska butiker – inklusive Marks och Spencer. Företaget gav oss dock tecken på optimism i helgen då aktiepriset steg med över 14%. Om du vill handla en av Storbritanniens detaljhandelsjättar så bör du fortsätta läsa.

Först vill du kanske veta var du kan köpa aktier i M&S. Du kan kolla in nästa avsnitt nedan för att ta reda på de bästa platserna att köpa aktier i Marks and Spencer just nu. Därefter ger vi dig en djupare inblick i företagets bakgrund, så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Hur och var du kan köpa aktier i Marks & Spencer på nätet

Att köpa aktier nuförtiden är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att välja en mäklare och registrera dig. Här är de bästa platserna att köpa aktier i M&S just nu: 

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Marks and Spencer?

Marks and Spencer (LON: MKS) är en återförsäljare med huvudkontor i London. De säljer ett flertal olika produkter i olika kategorier, inklusive kläder, livsmedel och heminredning. Stora delar av produktportföljen består av M&S egna varumärke. 

Ska jag köpa aktier i Marks and Spencer idag?

På fredagen överraskade Marks och Spencer marknadsdeltagare efter att ha haft svårt att återgå till nivåerna som vi såg innan pandemin. De överträffade förväntningarna med 50 miljoner pund, och intäkterna steg från 300 miljoner till 350 miljoner pund. Detta är ännu mer imponerande med tanke på att 2020 var första gången det börsnoterade bolaget meddelade en ekonomisk förlust på nästan ett sekel.

De goda nyheterna omfamnades snabbt av investerare och förvandlade M&S till den aktie som steg mest i FTSE250 på fredagen. De stora ekonomiska resultaten drevs inte bara av högre konsumentefterfrågan utan också resultatet av dess omstruktureringsprogram.

Är Marks and Spencer värt din uppmärksamhet idag? Så kan det vara, beroende på dina mål. Volatilitetshandel kan medföra risker – och denna aktie kan också vara osäker med tanke på att det kan uppstå störningar i leveranskedjan och därmed ökade kostnader. Så glöm inte att implementera olika riskhanteringsverktyg så att du kan dra alla fördelar med denna volatilitet utan att binda upp ditt kapital.

En prisprognos för Marks and Spencer 2021

Prisprognosen för Marks and Spencer har en högstanivå på 210 GBX och en lägstanivå på 125 GBX under de kommande 12 månaderna. Snittpriset ligger på 176,39 GBX.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto