Home > Hashstack Finance avslöjar testnet-debuten för sitt Open Protocol

Hashstack Finance avslöjar testnet-debuten för sitt Open Protocol

  • Hashstack Finance har meddelat testnet-debuten för sitt Open Protocol.

  • Protokollet syftar till att tillhandahålla undersäkrade lån till användare.

  • Användare kan få lån på upp till 3 gånger deras säkerhet.

Hashstack Finance har meddelat debuten av ett testnät för sitt Open Protocol. Detta kommer att vara det första utlåningsprotokollet för decentraliserad finans (DeFi) som erbjuder icke-depåbelagda och säkra under-säkerhetslån.

Hashstack Finance är ett protokoll som syftar till att tillhandahålla undersäkrade utlåningsplattformar till privata kryptoinvesterare. De ger lån med 3x säkerhet för att möta individers personliga ekonomiska behov. Tillgång till undersäkrade lån hindrar användare från att sälja sina långsiktiga innehav för att möta sina kortsiktiga behov.

Hashstack tillkännager testnet-debut för sitt Open Protocol

Lanseringen av detta testnät markerar en viktig milstolpe i Hashstacks färdplan mot att avslöja ett huvudnät under de kommande veckorna. Öppet protokoll är den enda autonoma utlåningslösningen i DeFi-sektorn, vilket möjliggör ett förhållande mellan säkerhet och lån på 1:3.

Genom denna plattform kan en investerare med $100 som säkerhet låna upp till $300. En handlare kan ta ut $70 av detta belopp och investera det återstående beloppet på handelskapital på plattformen.

Grundaren av Hashstack, Vinay, sa att denna modell skulle skilja sig från vad som tillhandahålls på andra DeFi-plattformar som Compound, Aave och MakerDAO. Dessa plattformar tillåter användare att få säkerheter som är högre än beloppet av lån de vill säkra, varvid säkerheter på $142 behövs för ett lån på $100.

"I jämförelse, genom Hashstacks Open- Protocol, skulle du kunna låna samma $100 med säkerheter så lite som $33,33. Detta 4,25x mervärde mot alla etablerade marknadsaktörer idag är en anmärkningsvärd milstolpe för DeFi-ekosystemet i allmänhet och kommer att driva på ytterligare antagande", säger Vinay.

Tillkännagivandet noterar att detta kommer att vara framtiden för DeFi-utlåning. Det tillåter användare att låna pengar på DeFi-utlåningsplattformar för sina personliga behov.

Ett tillvägagångssätt i tre steg

Hashstack Finance noterar att en trestegsmetod kommer att möjliggöra denna DeFi-kapacitet. Den första är att rensa uppdelningen av APY och APR på insättningar och lån med MCP.

Den andra metoden är att effektivt utnyttja tillgångar genom att diversifiera de tillgängliga tillgångarna genom att låna ut och erbjuda handelskapital. Det sista tillvägagångssättet är att uppnå målet att uppnå undersäkrade lån. Plattformen kommer att stödja Bitcoin, USDT, USDC, BNB och HASH under de inledande stadierna.