Home > Hashstack Finance säkrar finansiering på 1 miljon dollar

Hashstack Finance säkrar finansiering på 1 miljon dollar

Hashstack Finance har meddelat att det framgångsrikt stängde en startfinansieringsrunda på 1 miljon dollar som lockade flera välkända investerare i kryptoområdet.

Plattformen, som nyligen lanserade sitt Open Protocol-testnät, sa i ett pressmeddelande att toppdeltagarna i omgången inkluderade Moonrock Capital, GHAF Capital Partners, Simplex CEO Nimrod Lehavi, Kane & Rao Group och Chainridge Capital.

Tar undersäkrade lån till DeFi

Hashstack Finance planerar att använda medlen för att vidareutveckla sitt Open Protocol, rekrytera topptalanger från kryptorymden och utöka gemenskapen kring projektet.

Bortsett från dessa vill Hashstack Finance ta med undersäkrade lån till det decentraliserade finansområdet (DeFi), enligt plattformens grundare Vinay.

Enligt Hashstacks Open Protocol kan DeFi-användare låna med ett 1:3-förhållande mellan säkerhet och lån, vilket innebär att de får låna upp till tre gånger den fastställda säkerheten. Protokollet tillåter också användare att ta ut upp till 70% av säkerheten, vilket ger dem en möjlighet att handla med lånet och få de extra medlen placerade i andra investeringar.

Enligt Hashtack är detta framtiden för DeFi-utlåning och ger användarna chansen att få maximalt värde av sina tillgångar.

DeFi-utlåningen är vid sin vändpunkt. Hashstack kringgår på ett smart sätt behovet av kreditvärdering i kedjan för att underlätta undersäkrade lån. Hashstack har potential att bli en av pionjärerna inom Layer – 3-lösningar," säger Nimrod Lehavi, VD för Simplex.

Förutom lån med låg säkerhet, hjälper Hashstacks Open Protocol DeFi-utlåningsekosystemet genom att eliminera ineffektivitet "tydlig uppdelning av APY och APR av insättningar eller lån med den för deras minimibindningsperiod (MCP)."

Plattformen tillhandahåller också "effektiv tillgångsanvändning genom diversifiering av tillgängliga tillgångar via utlåning och tillhandahållande av handelskapital", heter det i ett uttalande.

Integrationer och swappar

Hashstacks teknologi möjliggör integration med andra protokoll i DeFi-utrymmet för att göra det enkelt för användare som söker sömlösa byten till andra primära tokens.

En av nyckelintegreringarna är med Pancakeswap, ett DeFi-protokoll där användare kan komma åt marknadsswappar i appen. Användare kan också byta till sekundära mynt, allt möjligt utan att behöva byta från dApp.

Med dessa funktioner kan kunder förbättra sitt låneutnyttjande genom att byta ut lånade tokens till flytande tokens som Bitcoin (BTC), Tether (USDT) och BNB.

Open Protocol stöder även Hashtack Finances inhemska token HASH och stablecoinen USD Coin (USDC).