Home > H&M – Försiktig optimism

H&M – Försiktig optimism

H&M B har tidigare under vintern fått ett antal köpsignaler. Aktien har tidigare i år nått upp till vårt första målområde kring 240 kr.

Läs även:

I veckodiagrammet nedanför ser vi att ytterligare köpsignaler effektuerades när aktien passerade 240 kr. Detta gör att vi nu siktar på vårt nästa målområde kring 262 kr. H&M B handlas i skrivande stund i 246,2 kr.

H&M (Veckodiagram)
H&M (Veckodiagram)

I dagsdiagrammet nedan ser vi att H&M B klättrar upp efter en uppåtgående trendlinje och bryts den kan aktien lätt göra ett återtest av stödnivån vid ca 240 kr. Agerar man därför riktigt kortsiktigt så kan man ha en stop loss om aktien går under 245 kr. Sedan kan man sikta på att köpa tillbaka aktien vid 235-240 kr.

Agerar man istället efter något mer långsiktiga strategier kan man ha en stop loss på innehav om H&M B stänger under 235 kr.

Vi rekommenderar dock att man har relativt små positioner för uppgång i aktien. Detta på grund av att vi bedömer att risken är hög för att börsen generellt sett riskerar att bli betydligt mer volatil om vi får säljsignaler.

H&M (Dagsdiagram)
H&M (Dagsdiagram)
Att ta position
Handla H&M för uppgång med tex. Citi First LONGHMBAG CIT*
Handla H&M för nedgång med tex. Citi First SHORTHMB AC CIT*

*CitiFirst samarbetar med Tradingportalen vid marknadsföring av CitiFirsts produkter.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto