Home > Hur man konverterar ETH, BTC och andra kryptor på FTX

Hur man konverterar ETH, BTC och andra kryptor på FTX

Letar du efter ett utbyte som möjliggör omedelbara konverteringar utan avgift mellan avistatillgångar? FTX är den plattformen, en av världens största kryptovalutabörser.

Du kan köpa och sälja hundratals tokens på börsen och dra nytta av avancerade handelstjänster, inklusive terminer. Den leds av en av de bästa hjärnorna inom kryptoområdet i VD Sam Bankman-Fried, och FTX har lockat miljontals användare på grund av dess låga avgifter, stora myntutbud, NFT-marknadsplats och FTX-bankkort.

Idag tittar vi på en av handelsfunktionerna som FTX-användare har funnit vara allt mer användbar – möjligheten att enkelt konvertera från en token eller ett mynt till ett annat.

Hur man konverterar BTC, ETH och andra kryptotillgångar på FTX

Som nämnts ovan är konvertering mellan spotkryptotillgångar på FTX enkelt, omedelbart och ett av de billigaste sätten att handla.

Om du redan har en tillgång i din börsplånbok och inte vill använda en orderbok, konvertera den helt enkelt till en annan tillgång. Det tar sekunder på den här plattformen.

Vad du ska göra om du har BTC och vill ha ett USD stablecoin:

  • Gå till sidan för FTX Exchange-plånbok .

  • Välj myntet du vill konvertera, i det här fallet är det Bitcoin (BTC).

  • Klicka på knappen "CONVERT" för att öppna en panel som visar konverteringen.

  • Härnäst är att ange mängden BTC för att få priset. Om allt ser bra ut för dig, slutför processen genom att klicka på knappen "CONVERT" igen.

Om du använder FTX.US, gå till den här sidan och leta reda på konverteringsalternativet. Processen är densamma som ovan.

Kan du konvertera andra tokens än BTC och ETH?

Ja. FTX-kunder har lyxen att konvertera mellan ett brett utbud av tokens, fiat-valutor och till och med leveraged tokens. Konvertera enkelt från eller till FTX Token (FTT), Tether (USDT), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Solana (SOL), Fantom (FTM) och hundratals andra tokens, stablecoins och leveraged tokens.

Varför konvertera dina spottillgångar på FTX?

FTX-utbytet låter dig konvertera dina mynt/tokens till noll avgifter, vilket innebär att det inte finns några dolda avgifter eftersom det som anges är vad du betalar.

Den andra saken är bekvämligheten och användarvänligheten som kommer med det okomplicerade användargränssnittet. Du behöver inte utföra en affär via orderboken. Välj helt enkelt myntet att konvertera och få önskad tillgång inom några sekunder.

Kom ihåg att det finns en spread

Inga dolda avgifter och skillnaden i prisnoteringar beror till stor del på rådande marknadsförhållanden. I samband med detta är något vi kallar spread, vilket FTX säger gäller för konverteringsaffärerna.

Enkelt uttryckt hänvisar spreaden till skillnaden mellan priserna på en kryptotillgång i termer av dess köp- och säljvärden vid den tidpunkt då du genomför en handel.

Till exempel, om du köper SOL för $83,30 och säljer för $83,12, skulle spreaden vara $0,18. Tänk på detta när du väljer att konvertera ett mynt till ett annat.

Hur man konverterar på FTX – slutsats

Att konvertera mynt och tokens på FTX-kryptobörsen är snabbt och förmodligen det billigaste erbjudandet på kryptomarknaden. "Convert"-funktionen är lätt att hitta på plånbokssidan, och du kan konvertera från eller till de flesta av de bästa kryptovalutorna och stablecoins.