Home > Indiens Chingari och Fashion TV tillkännager exklusivt partnerskap

Indiens Chingari och Fashion TV tillkännager exklusivt partnerskap

Chingari, den snabbast växande och mest älskade korta-video-appen i Indien, och Fashion TV har ingått ett exklusivt samarbete, fick VantagePointTrading veta i ett pressmeddelande. Chingari, ofta kallad den indiska versionen av TikTok, har beviljats exklusiv rätt att spela upp Fashion TV-innehåll.

Det första samarbetet i sitt slag

Fashion TV är den mest kända och mest inflytelserika mode- och livsstilssändningskanalen i världen. De har aldrig samarbetat med en kort videoapp tidigare.

En fascinerande ny NFT-kollektion

Chingari, som drivs av GARI för exklusivt innehåll, och Fashion TV introducerade också en samling av 100 NFT. Tokeninnehavare kommer att njuta av ett antal förmåner, såsom tillgång till exklusiva modevisningar och fester och inträde i Fashion Metaverse.

Mr Sumit Ghosh, VD och medgrundare av Chingari-appen sa:

Vi är oerhört glada över att kunna tillkännage partnerskapet mellan Chingari, som drivs av GARI och Fashion TV. Partnerskapet kommer att vara ömsesidigt fördelaktigt för båda varumärkena med Chingari som får exklusiva rättigheter att spela upp Fashion TV-innehåll på sin plattform. Dessutom kommer de exklusiva 100 GARI Panda NFTs och Fashion TV NFTs, GARI Panda NFTs att visa sig vara en guldrush för artister och kändisar över hela världen.

Chingaris snabbt växande samhälle uppgår för närvarande till 130 000 000. Chingari är stolt över att vara involverad i initiativ som syftar till att förbättra sociala förhållanden, inklusive de för dess samhällsmedlemmar. Dessutom levererar plattformen konsekvent på siffror.

Michel Adam Lisowski, ordförande för FTV noterade:

Partnerskapet är i linje med vår vision att göra vårt premiuminnehåll tillgängligt från modebranschens mest framgångsrika designers, modeller, fotografer för alla. Fashion TV-GARI Panda NFTs är ett annat spännande erbjudande till samhället där tidiga användare kan få galna utbetalningar.