Home > Infinity Pharmaceuticals stiger i värde: här kan du köpa aktier

Infinity Pharmaceuticals stiger i värde: här kan du köpa aktier

Infinity Pharmaceuticals (NASDAQ: INFI) är en av dagens bäst presterande aktier på marknaden.

Om du vill investera i Infinity Pharmaceuticals kommer den här artikeln hjälpa dig att göra en informerad investering. Läs vidare för att upptäcka vad det är för företaget, vad de gör och varför företaget växer i värde.

Innan vi går in på de kan du kolla in avsnittet direkt nedan om du vill köpa aktier snabbt, enkelt och prisvärt. Våra analytiker har listat de två bästa platserna att köpa aktier i Infinity Pharmaceutical just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i INFI på nätet

För att köpa aktier i INFI behöver du bara klicka på en av länkarna nedan och skapa ett konto. Efter det sätter du in pengar och köper de aktier du vill ha via det lättanvända gränssnittet.

Här är de två bästa plattformarna där du kan köpa, sälja och handla aktier i INFI idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Infinity Pharmaceuticals?

Företaget grundades år 2000 och har sina huvudkonto i Cambridge, Massachusetts. Det är ett biofarmaceutiskt företag som fokuserar på att utveckla nya läkemedel mot cancer.

Idag steg INFO med 60% efter höga handelsvolymer och de positiva resultat från Q2 som rapporterades igår.

Ska jag köpa aktier i INFI idag?

Om du är ute efter ett företag med hög risk och hög avkastning som kan ta upp en liten del av din investeringsportfölj, då kan Infinity Pharmaceuticals vara rätt företag. Se bara till att du gör din egen research och inser de ökade riskerna som det innebär att investera i experimentella läkemedelsbolag.

En prisprognos för INFI 2021

Vår 12-månadersprognos för Infinity Pharmaceuticals är som följer: en högstanivå på 12 dollar med en median på 8 dollar och en lägstanivå på 4 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto