Home > Infinity Pharmaceuticals stiger med 25%: här är de bästa platserna att köpa aktien

Infinity Pharmaceuticals stiger med 25%: här är de bästa platserna att köpa aktien

Infinity Pharmaceuticals (NASDAQ: INFI) är en av dagens bäst presterande aktier.

Denna artikel kommer visa allt du behöver veta om du vill investera i Infinity Pharmaceuticals. Skrolla bara ner på sidan för att ta reda på vad det är för företaget och vad de gör, varför det stiger i värde och hur investeringspotentialen ser ut.

Om du vill köpa INFI-aktier snabbt, enkelt och billigt kan du kolla in avsnittet direkt nedan. Där hittar du vårt urval av de bästa platserna att köpa aktier i Infinity Pharmaceuticals i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i INFI på nätet

För att köpa aktier i Infinity Pharmaceuticals idag kan du klicka på en av länkarna nedan och skapa ett konto. Efter det är det bara att sätta in pengar och köpa det antal INFI-aktier du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i INFI just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Infinity Pharmaceuticals?

Det är ett biofarmaceutiskt företag som grundades 2 000 och har sina huvudkontor i Cambridge, Massachusetts. Med sin omfattande erfarenhet har de som mål att utveckla nya läkemedel för patienter som lider av cancer.

Företagets aktiekurs steg 60% för några dagar sedan efter hög handelsvolym tack vare positiva finansiella resultat för andra kvartalet, och det har fortsatt på samma bana med ytterligare en betydande uppgång idag. Detta verkar nu vara mycket mer än bara något temporärt.

Eftersom hedgefonder bara äger cirka 17% av Infinity Pharmaceuticals är detta en aktie som fortfarande flyger lite under radarn hos de stora institutionella investerarna, så att köpa nu kan vara klokt.

Ska jag köpa INFI-aktier idag?

Om du gillar hög risk med potential för avsevärd avkastning så kan ett lovande biofarmabolag som INFI vara ett bra val.

Se bara till att du gör din egen research då det finns ökad risk när man investerar i medicinska aktier.

En prisprognos på INFI 2021

Vår 12-månaders prisprognos på Infinity Pharmaceuticals är som följer: en högstanotering på 14 dollar med en median på 10,50 dollar och en lägstanivå på 4 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto