Home > Intervju med Erik Hansén om Tradingkursen.se

Intervju med Erik Hansén om Tradingkursen.se

Vi förstår att lanseringen av er tredagarskurs i day- och swingtrading föll mycket väl ut och att ni nu i höst håller kursen igen, berätta!

Det stämmer! Vi lanserade vår kurs ”Lär dig försörja dig på din trading” i våras och utfallet blev mycket positivt med genomgående höga betyg från deltagarna. Kursen blev snabbt fullsatt och intresset var till och med så stort att vi fick ha kölista då antalet platser är begränsade.

Vi har blivit klart inspirerade av den positiva responsen och vi kommer att fortsätta att vidareutveckla vårt koncept och verksamhet inom utbildningsområdet i samregi med Financial Media Group, en Sveriges snabbast växande aktörer inom finansiell information och analys.

Kommer ni att göra några justeringar avseende innehållet i höstens kurs?
I vår kurs den 16-18 november kommer vi att fokusera ännu mer på praktisk tillämpning i kombination med en workshop då vi märker att detta är något som deltagarna verkligen uppskattar. Vi kommer att dela med oss av modeller, metoder och angreppssätt som är välbeprövade i vår dagliga handel och som fungerar i praktiken, men naturligtvis kommer vi även att behandla andra viktiga och intressanta faktorer som tradingpsykologi, riskhantering och i handlingsplan.

Vilka är föredragshållare på kursen förutom dig själv?
Självklart genomförs även höstens kurs tillsammans med mina kollegor Tony Ugrina och C-G Gyllenram som dels är mycket kompetenta marknadsaktörer såväl som välrenommerade föredragshållare.

Varför behövs tradingkursen.se?
Vi upplever att det finns ett stort behov av en heltäckande och riktigt genomarbetad kurs inom detta område. Marknaderna har blivit allt mer volatila och många placerare har svårt att tjäna pengar på sin handel. Vi erbjuder en komplett tradingutbildning för lönsam handel på de finansiella marknaderna och lägger fokus på praktiskt tillämpbara modeller för day- och swingtrading..

Hur stor förkunskap måste jag ha som kursdeltagare?
Kursen kommer att vara krävande och det är en förutsättning att det finns ett intresse för börsen, aktier, teknisk analys, pengar och trading för att få ut mesta möjliga av kursmaterialet. Det är inget krav, men helt klart en fördel om man varit aktiv och handlat på börsen tidigare.

Kursen kostar en del pengar att gå, varför ska jag betala för att gå en utbildning av detta slag?
Kursen är en perfekt start för den som tänkt sig en karriär inom daytrading och/eller vill bli mer framgångsrik som swingtrader och vi anstränger oss verkligen för att ge deltagarna valuta för sina pengar. Kursen pågår i tre dagar och är mycket intressant, genomarbetad och välstrukturerad. Vi kommer beskriva hur man som placerare metodiskt och systematiskt kan hantera dagens utmaningar och nyttja marknadens svängningar till sin fördel.

Detta är inte en kurs där vi rabblar upp kunskap som redan finns tillgänglig i befintlig tradinglitteratur utan vi delar med oss av egna modeller, metoder och angreppssätt som vi vet fungerar i praktiken. För att få förutsättningar att bli självförsörjande och framgångsrik i sin handel upplever vi att kursavgiften är en mycket lönsam och sund investering.

Spännande, hur anmäler jag mig om jag är intresserad?
Det går att läsa mer om kursen och anmäla sig på vår hemsida, www.tradingkursen.se

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.