Home > IRTC ger investerare hopp efter att ha stigit med 35% – eller är detta en överreaktion som kommer korrigeras idag?

IRTC ger investerare hopp efter att ha stigit med 35% – eller är detta en överreaktion som kommer korrigeras idag?

IRTC:s aktiepris steg med 35% efter att företaget hamnade i fokus tack vare utnämnandet av en ny VD.

I början av april kraschade IRTC efter att inte ha lyckats säkra en lönsam ersättningsgrad för Zio XT, dess huvudprodukt. Trots detta ser företaget ut att öka sina intäkter med 22% i år. Efter utnämningen av sin nya VD hamnade företaget i rubrikerna, och aktiekursen steg snabbt.

Om du vill veta mer om IRTC och var du kan köpa (eller sälja) aktien just nu, kolla in följande avsnitt.

Hur och var du kan köpa IRTC på nätet

iRhythm Technologies (IRTC) är listat på Nasdaq-börsen. Du klan handla eller investera i företagets aktie genom att registrera dig hos en nätmäklare som erbjuder tillgång till denna tillgång. Våra rekommenderade val är:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är IRTC?

iRhythm Technologies (IRTC) är den enda tillverkaren av enkla lösningar för att upptäcka hjärtarytmier. Företagets huvudprodukt är Zio XT, en detekteringsanordning för högriskpatienter som kan använda den för att upptäcka detta livshotande tillstånd.

Ska man köpa aktier i IRTC idag?

Företaget har nyligen hamnat i fokus efter att ha utsett en ny VD, Quentin Blackford, tidigare chef för DexCom. Blackford lyckades framgångsrikt leda DexCom, som är en tillverkare av blodsockermätare. Den här gången verkar det som att investerare förväntar sig att Blackford kommer att göra IRTC lönsamt – precis som han lyckades göra DexComs verksamhet lönsam förra året.

Med tanke på tidigare framgångar för den nyutnämnda VD:n som ska ta rodret den 4 oktober kan IRTC vara ett bra köptillfälle just nu. För att inte tala om att det är den enda tillverkaren av enheter som kan upptäcka livshotande hjärtarytmier.

Trots detta är det många som frestas att tro att aktien kan uppleva en korrigering under dagens session eftersom prisökningen på 35% enbart var baserad på denna nyhet, vilket kan framstå som en överreaktion. Med detta i åtanke kan denna aktie vara ett bra tillfälle att blanka.

En prisprognos för IRTC år 2021

Analytiker har satt ett högstapris på 80 dollar och ett lägstapris på 55 dollar med en median på 65 dollar, vilket även är det nuvarande aktiepriset.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto