Home > Kaixin Auto Holdings aktie stiger med 70%: här kan du köpa den

Kaixin Auto Holdings aktie stiger med 70%: här kan du köpa den

Kaixin Auto Holdings (NASDAQ: KXIN) är en av dagens bäst presterande aktier.

Om du funderar på att investera i Kaixin Auto kan läsningen av den här artikeln hjälpa dig att göra en välgrundad investering. Läs vidare för att ta reda på vad det är för företag, vad de gör och hur framtiden ser ut för företag. Du kan även kolla in vår prisprognos för Kaixin Auto för att få en uppfattning om var vi befinner oss i den aktuella marknadscykeln.

För att köpa KXIN-aktier direkt kan du skrolla ner till avsnittet direkt nedan och klicka på en av länkarna; detta tar dig till en av de bästa platserna där du kan köpa aktier i Kaixin Auto just nu.

Hur och var du kan köp aktier i Kaixin Auto på nätet

För att köpa aktier i KXIN kan du klicka på en av länkarna nedan, sätta in pengar och köpa det antal aktier du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i Kaixin Auto Holdings:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Kaixin Auto?

Företaget grundades år 2015 och har sitt huvudkontor i Peking, Kina, och är en handlare av begagnade bilar som tillhandahåller finansieringsmöjligheter till sina kunder genom sitt partnerskap med finansinstitut. Företaget erbjuder också försäkring, utökade garantier och kundservice.

KXIN:s aktiepris steg idag efter nyheterna om att Kaixin tänker etablera en ny affärsenhet för elektriska fordon. Denna nya division bör bidra till att tillfredsställa den "kinesiska regeringens stadiga stöd för accelererad utveckling av elbilar och den snabba tillväxten av marknaden för elektriska fordon i Kina."

Ska jag köpa aktier i Kaixin Auto idag?

Att investera innebär alltid viss risk, och det är speciellt sant när man investerar i kinesiska företag. Om du har gjort din research och känner att KXIN kan fortsätta växa under de kommande månaderna kan det dock vara en bra idé att köpa aktier nu för att spekulera på företagets framtida värde.

En prisprognos för Kaixin Auto 2021

Vår prisprognos för KXIN för de kommande 12 månaderna är som följer: 5 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto