Home > Kan Deliveroo leverera nu när aktiepriset stiger igen?

Kan Deliveroo leverera nu när aktiepriset stiger igen?

Mot slutet av mars levererade Deliveroo [LSE:ROO] en av de värsta börsintroduceringarna i historien då de första investerarna blev av med nästan 30% under den första handelsdagen. Men nu kan vinden vända.

De första investerarna i leveransföretaget Deliveroo lär ta en lättnadens suck nu när aktiepriset ser ut att stiga (högre höga noteringar och högre låga noteringar) sedan den låga punkt aktiepriset nådde omedelbart efter börsintroduktionen under slutet av mars i år. De första investerarna kan snart ha tagit igen det som förlorats, och dagens investerare kan tjäna en bra summa om trenden uppåt fortsätter.

Hur och var du kan köpa aktier i Deliveroo idag?

Om du tror att Deliveroo kan ta sig tillbaka till, och ta sig över priset vid börsintroduceringen, då kan det vara ett bra tillfälle att köpa nu via en av dessa mäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Deliveroo?

Deliveroo plc förbinder restauranger och livsmedelsaffärer med lokala kunder via sin armé av utkörare. Företagets beställningsplattform för livsmedel är aktivt på 12 marknader; Australien, Belgien, Frankrike, Hongkong, Italien, Irland, Nederländerna, Singapore, Spanien, Förenade Arabemiraten, Kuwait och Storbritannien, även om de i skrivande stund vill dra sig ur Spanien-marknaden på grund av en restriktiv "utkörarlag". Företaget grundades i Storbritannien 2013 och hälften av Deliveroos intäkter kommer fortfarande från Storbritannien och Irland.

Ska jag köpa aktier i Deliveroo just nu?

Även om historien visar att du inte borde ha köpt Delveroo-aktier under börsintroduktionen kan det nu vara en god idé att satsa på en stigande prisutveckling. Som varje investerare vet – eller borde veta – är det bara de modiga som satsar mot den rådande trenden, och trenden är för närvarande stigande. Och i värsta fall kan de inte gå värre än för de som investerade vid introduktionen. Som alltid bör du dock alltid göra din egen research innan du bestämmer dig för att köpa.

En prisprognos för Deliveroo 2021

Det mest uppenbara prismålet för Deliveroo är 390p-per-aktie, vilket skulle ta tillbaka priset till där det låg vid introduktionen och ge dagens investerare en vinst på 20%. Vem vet hur mycket mer värde Deliveroo kan leverera till sina aktieägare?

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto