Home > Kan man fortfarande köpa in sig i budkriget för Morrisons?

Kan man fortfarande köpa in sig i budkriget för Morrisons?

Då Morrisons Supermarkets [LSE:MRW] aktiepris ligger över Fortress senaste bud på 272p-per-aktie, går det fortfarande att satsa på denna marknad? 

Såg du att Morrisons Supermarkets aktiekurs steg igen under fredagen som svar på ett nytt bud från Fortress Investment Group? För att sammanfatta var det senaste budet på 270 per aktie (plus 2p särskild utdelning) 7% högre än det tidigare budet på 254p per aktie, som aktierna att stiga i början av månaden. Och för att sätta detta i perspektiv har Morrisons aktiekurs stigit med över 50% sedan i mitten av juni i år.

Bolaget är nu värderat till nästan 6,75 miljarder pund. Kan aktiekursen stiga ännu mer, och går det fortfarande att satsa på potential för mer? Det är inte omöjligt att föreställa sig.

Hur och var du kan köpa aktier i Morrisons idag?

Om du tror att aktiepriset kan stiga ännu högre kan du köpa aktier i Morrisons via dessa mäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Wm Morrisons Supermarkets PLC?

Wm Morrison Supermarkets PLC är främst känt för dess brittiska stormarknader som bär namnet Morrisons, av vilka det finns nästan 500. Dessutom driver de nästan 60 Morrisons Daily-kiosker och mer än 300 bensinstationer. Företaget är också en stor tillverkare och distributör av färska livsmedel, köttprodukter, blommor och växter. Morrisons grundades av William Morrison 1899 i Bradford, Storbritannien.

Ska jag köpa aktier i Morrisons just nu?

Även om Morrisons styrelse har indikerat sitt stöd för det senaste budet på Fortress, tyder det faktum att aktiekursen redan överstiger det budet att investerare förväntar sig att budstriden ska bli ännu mer intensiv. Om du tror att det fortfarande finns potential för ytterligare prisökningar (se prisprognosen nedan) kan det vara en bra idé att köpa in sig i denna livliga aktie.

En prisprognos för Morrisons 2021

Även om Morrisons aktiepris redan ligger över det senaste budet kan det stiga ännu mer, framförallt med tanke på att priset sitter över sitt rekord som sattes 2011 på över 325p-per-aktie.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto