Home > Kohl’s aktiepris stiger med 36,74% hittills i år – här kan du köpa aktien

Kohl’s aktiepris stiger med 36,74% hittills i år – här kan du köpa aktien

Trots svaga resultat från detaljhandeln i USA steg Kohls aktiepris med över 7% igår efter att ha släppts en kvartalsrapport för Q2 2021 som var bättre än förväntningarna.  

Trots den senaste nedgången på aktiemarknaden är det inte alla aktier som står inför en dyster framtid. Insatta investerare bör överväga att jaga de bäst presterande tillgångarna för att få till bra avkastning. Om du letar efter en av de få aktier som lyckades stiga trots den osäkerhet som råder har du kommit till rätt plats.

I styckena nedan presenteras Kohl’s, och vi förklarar varför det kan vara en utmärkt aktie att köpa just nu. Vi har också listat de bästa platserna att köpa aktier i Kohl’s på nätet.

Hur och var du kan köpa aktier i Kohl’s på nätet

Om du vill investera i Kohl’s är detta ett par av de bästa nätmäklarna som ger dig tillgång till företagets aktier tillsammans med många andra investeringsmöjligheter:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Kohl’s?

Kohl’s (NYSE: KSS) är den största varuhuskedjan i USA. Med ett brett produktutbud vänder sig Kohl’s till många olika slags kunder och behov. Kohl’s säljer bland annat skor, kläder, inredning och leksaker.  

Ska jag köpa aktier i Kohl’s idag?

Igår tog Kohl’s joggingskor och rusade från onsdagens lägstanivå på 51,53 dollar hela vägen upp till 55,64 dollar. Aktiekursen ökade med 7,3% efter att företaget offentliggjorde sina finansiella resultat för andra kvartalet 2021 – och har nu stigit med 36,74% i år.

Marknadsaktörer förväntade sig kvartalsintäkter på 1,16 dollar per aktie, vilket visade sig vara mycket lägre än de faktiska 2,48 dollar per aktie som bolaget rapporterade. De rapporterade intäkterna på 4,445 miljarder dollar var också mycket högre än den beräknade siffran på 3,99 miljarder dollar.

Utöver utmärkta ekonomiska resultat, meddelade Kohl’s VD, Michelle Gass, även planerna för flera partnerskap som syftar till att driva framtida tillväxt.

De utmärkta ekonomiska resultaten hade i sig varit en god nog anledning att investera i aktien, med tanke på dess ledande ställning i USA. Dess prisvolatilitet, som sträcker sig från 18,28 till 64,80 dollar under en 52-veckorsperiod, kan också vara en tillräckligt bra anledning för handlare som letar efter snabba vinster.

En prisprognos på Kohl’s 2021

Kohl’s prisprognos pekar mot en högstanivå på 75 dollar under de kommande 12 månaderna och en lägstanivå på 47 dollar. Medianen för Kohl’s för nästa år ligger på 66 dollar, vilket är en ökning över 18% jämfört med det nuvarande priset, som när denna artikel skrivs ligger på 55,64 dollar. 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto