Home > Kommer Amazon snart vända?

Kommer Amazon snart vända?

Amazon handlas till 3 288,62 dollar, en markant minskning från årstoppen på 3 773,08 dollar. Är detta ett tillfälle att köpa dippen?

Amazons aktiekurs har på sistone korrigerat. Om du vill fatta ett beslut om att köpa eller sälja Amazon-aktier bör du kolla in avsnittet nedan. Vi kommer att dyka ner i Amazons potential och varför dess aktie har minskat med 4,88% den senaste månaden.

Hur och var du kan köpa aktier i Amazon på nätet

Om du vill köpa eller sälja aktier i Amazon måste du öppna ett mäklarkonto. För att hjälpa dig spara tid har vi handplockat de bästa nätmäklarna just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Amazon?

Amazon är en amerikansk teknikjätte. Förutom sin populära e-handelsplattform har företaget också investerat i olika framväxande teknologier, inklusive artificiell intelligens, digital streaming och molnteknik.

Ska jag köpa aktier i Amazon idag?

De flesta analytikerna tror att Amazon fortfarande befinner sig i en stigande trend, trots nedgången i måndags. Aktiemarknaderna har dock haft det tufft på sistone då många aktier säljs på grund av ökande ekonomiska farhågor angående höjda löner och räntor, vilket har påverkat många investerare.

Amazon utsätts för ökade lönerisker eftersom de anställer nya medarbetare inför högtiderna kring jul. Dessa expansiva aktiviteter är dock kanske inte bara dåliga nyheter: företaget förväntas öka sin marknadsandel, förbättra sina leveranser och bli mer kraftfull på lång sikt.

En prisprognos för Amazon år 2021

De flesta analytikerna tror att Amazons aktiekurs kommer att nå 4 100 dollar under de närmaste 12 månaderna. Vissa tror dock också att höjda löner kommer att påverka Amazons lönsamhet, vilket också kan påverka tillväxten i aktiekursen.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto