Home > Köp Knowit, Hexatronic och Zalaris i senaste numret av Affärsvärlden.

Köp Knowit, Hexatronic och Zalaris i senaste numret av Affärsvärlden.

I det senaste numret av tidningen Affärsvärlden rekommenderas köp i Knowit, Hexatronic samt norska Zalaris. Efter årets rusning i Boliden stämplas aktien med vänta.

Det första köptipset delar Affärsvärlden ut till it-konsulten Knowit som närmar sig tvåsiffrig tillväxt med ökad lönsamhet. Tidningen tycker att rabattvärderingen på 20 procent gentemot sektorn är omotiverad. Stöd finns också i en hög direktavkastning på 4,2 procent. Affärsvärlden sätter riktkursen till 100 kronor på ett års sikt.

Nästa köpråd delas ut till Hexatronic som växer snabbt både organiskt och via förvärv, men värderas försiktigt enligt tidningen. Rekylen i aktien har skapat ett köpläge med en riktkurs på 42 kronor om ett år. Affärsvärlden tror att i takt med att Hexatronic fortsätter att leverera starka rapporter, växer internationellt och gör nya attraktiva förvärv bör omvärderingen av bolaget till ett tillväxtbolag fortsätta.

Det tredje köptipset går till norska outsourcingbolaget Zalaris, inriktat på löneadministration, där framgången ligger i långa avtal och hög förnyelsegrad. Affärsvärlden tror att bolaget återvänder till tvåsiffrig tillväxt efter ett mellanår vilket bör hjälpa vinsten.

Köp Knowit, Hexatronic och Zalaris i senaste numret av Affärsvärlden.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto