Home > Köp Momentum och Medicover, avvakta med Mr. Green i senaste numret av Börsveckan.

Köp Momentum och Medicover, avvakta med Mr. Green i senaste numret av Börsveckan.

Momentum och Medicover utgör en köpvärd duo enligt Börsveckan. Tidningen tycker samtidigt att man gör bäst i att ta hem vinsten i Mr Green och avvakta med Resurs.

Det framgår av det senaste numret som släpptes i helgen.

Som fristående bolag och med ny struktur finns det ”goda chanser” till att Momentum, avknoppat från B&B Tools, ska utvecklas bättre än vad historiken visar. Chanserna överväger, enligt Börsveckan och i kombination med ”attraktiv värdering” kommer tidningen fram till en köprekommendation.

Värderingen i spelbolaget Mr Green ser ”ganska rimlig ut” efter den starka kursutvecklingen sedan början av året. Det är därmed dags att plocka hem vinsten, enligt Börsveckan som sänker rekommendationen till avvakta.

Däremot finns det potential i och för Medicover som erbjuder vårdtjänster i Central- och Östeuropa.

”Givet en bra historik, hög lönsamhet och stark balansräkning framstår Medicover som lågt värderat”, skriver tidningen som även har hopp om en tillväxttakt på 8-10 procent. Rekommendationen sätts till köp.

Nischbanken Resurs visar stabila siffror, men kursen rör inte på sig, konstaterar Börsveckan.

”Aktien handlas till låga multiplar och ger en hög direktavkastning, men vi ser också en del risker kring tillväxtpotentialen”, skriver tidningen som kommer fram till att det är bäst att avvakta.

Norska Gaming Innovation Group levererar fortsatt stark tillväxt och Börsveckan väljer därför att stå fast vid sin köprekommendation.

Tidningen har i det senaste numret även tittat närmre på verkstadssektorn och då fått en positiv känsla. Det finns goda utsikter för vinsttillväxt och mest lockar SKF med tanke på den ”försiktiga värderingen och potentialen som finns via stigande priser”.

Tidningen gör denna vecka inga förändringar i Börsveckanportföljen.

Köp Momentum och Medicover, avvakta med Mr. Green i senaste numret av Börsveckan.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto