Home > Köp Nokia, Doro och VRG enligt Börsveckan

Köp Nokia, Doro och VRG enligt Börsveckan

Börsveckan ser ett par köplägen i veckans nummer och summerar intrycken från småbolagsdagen i Börsveckans regi.

buyDoro, kända för sina telefoner riktade mot äldre, är oförtjänt lågt värderad i förhållande till den tillväxt bolaget visar. Börsveckan ser förutsättningar för att Doros tillväxttrend fortsätter in i 2014 och rekommenderar köp av aktien.

Lågt värderad är även Nokia, menar Börsveckan. Telekomjätten har blivit ett tråkigare bolag efter avyttringen av mobiltelefonerna, men samtidigt mer intressant ur ett aktieperspektiv. Mobilerna var ett sjunkande skepp, menar tidningen som sätter en köprekommendation.

Venue Retail Group, VRG, som säljer accessoarer och skor, fortsätter att imponera på Börsveckan. Bolaget har tagit nästa steg genom förvärvet av konkurrenten Deco Bags och Börsveckan ser ett fortsatt köpläge vad gäller VRG-aktien.

Summeringen av småbolagspresentationerna på småbolagsdagen var att en del intressanta bolag visade upp sig, men en slutsats är också att tillväxtbolag är något av en bristvara.

Intrycken resulterar i en portfölj med Orexo, Concordia, Itab Shop Concept och Rejlers, skriver Börsveckans Daniel Svensson men tillägger att det bör kompletteras med bolag som visar stabil vinst och god utdelning för att få en portfölj med bra blandning av risk och potential.

Av: Direkt

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto