Home > Kryptobörsen Coinbase lanserar ett kryptografibibliotek med öppen källkod

Kryptobörsen Coinbase lanserar ett kryptografibibliotek med öppen källkod

Coinbase utökar sin närvaro inom kryptovalutaområdet och har nu lanserat ett kryptografibibliotek.

Coinbase, en av de ledande kryptobörserna i världen, meddelade att de hade lanserat ett nytt kryptografiskt bibliotek, Kryptology. Det är ett kryptografiskt bibliotek med öppen källkod som innehåller verktyg för blockkedje-utvecklare. Kryptobörsen sa;

"Vi är glada över att kunna tillkännage Open-sourcing av Kryptology. Kryptology är ett kryptografiskt bibliotek för krypto-gemenskapen som kommer att möjliggöra och ge utvecklare möjlighet att skapa nya kryptoinnovationer med toppmodern kryptografi."

Det kryptografiska biblioteket innehåller säkra, granskade och lättanvända API:er. Den innehåller också ett arkiv med vanliga problem och lärdomar genom historien om kryptovalutamarknaden. Coinbase lade till att;

"Även om det är vårt primära mål att möjliggöra ytterligare innovation, strävar vi också efter att Kryptology ska höja standarden för vad som anses vara ett robust, användbart kryptografiskt bibliotek. Kryptology är designad för att vara motståndskraftig mot felanvändning (dvs. "svårt att göra fel" ), så att utvecklare kan fokusera på det de är bäst på. Vi hoppas att detta leder till fler projekt som bygger och växer kryptoekosystemet."

Coinbase har varit en av de ledande kryptovalutabörserna i världen i flera år nu. Företaget blev en börsnoterad enhet. Kryptografi är avgörande för utvecklingen av kryptovalutor.

Utan kryptografi skulle digitala valutor som Bitcoin bara vara rader med koder som alla kan kopiera och klistra in. Detta innebär att kryptovalutor lätt skulle vara replikerbara och falsifierbara, vilket orsakar problem som dubbla utgifter på marknaden.

Kryptoutrymmet har bevittnat utvecklingen av nya kryptografiska metoder för att säkerställa säkra transaktioner. Boneh–Lynn–Shacham- eller BLS-signaturerna används för att verifiera avsändarens identiteter och validera transaktioner samtidigt som data förblir säker.

Shamir Secret Sharing, eller SSS, algoritmen SSS delar ett hemligt värde mellan flera deltagare. Dessa deltagare måste arbeta tillsammans för att rekonstruera hemligheten. Denna kryptografiska metod är idealisk för att lagra privata nycklar som håller ingången till smarta kontrakt, decentraliserad finansiering eller DeFi-pooler som lagrar en stor summa pengar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto