Home > Latch har stigit med 6,6% idag – Här kan du köpa aktien

Latch har stigit med 6,6% idag – Här kan du köpa aktien

Tekniken sväljer snabbt upp alla aspekter av våra liv. Latch är ett unikt företag som tillhandahåller mjukvara och hårdvara för smarta hus.

Om du är intresserad av små, undervärderade aktier bör Latch vara på din radar. Vad som är säkert är att detta lilla nya företag redan har uppmärksammats av ett SPAC som drivs av Tishman Speyer. Om detta inte får det att ringa i några klockor kanske du vill veta att det är fastighetsbolaget bakom Rockefeller Center i NY.

Vad är så unikt med Latch? Låt oss ta reda på det i avsnittet nedan.

Hur och var du kan köpa aktier i Latch på nätet

Latch (NASDAQ: LTCH) är ett litet företag som blev offentligt i december 2020. Som ett resultat är det inte tillgängligt på alla plattformar. Vi har tagit en djupditt på marknaden och hittat de bästa nätmäklarna som om du vill investera i Latch och många andra innovativa teknikföretag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Latch?

Latch är ett företag som arbetar med smartlåssteknik för hem och kontor. Det som gör att de sticker ut från mängden är att företag i denna nisch ofta antingen tillhandahåller programvara eller hårdvara. Latch tillhandahåller både och: LatchOS och ett brett utbud av hårdvara, inklusive porttelefoner, leveransassistenter med mera.

Ska jag köpa aktier Latch idag?

Latch har två huvudsakliga inkomstkällor: För det första har företaget LatchOS, som är en molnbaserad programvara som ger fjärråtkomst till företagets hårdvara. Tillgång till programvaran erhålls genom att betala en återkommande avgift, medan hårdvaran är en annan inkomstkälla.

För närvarande har företaget massiva kontinuerliga intäkter på 48,8 miljoner dollar. Detta är resultatet av deras kontrakt. Till exempel ingår fastighetsbolag som bygger företag ett avtal med Latch. Detta smarta hem-företag installerar all hårdvara som krävs för det smarta hemmet medan fastighetsbolaget betalar för tjänsterna innan de hyr eller säljer husen som byggs. Detta har resulterat i en omsättningstillväxt på 120% jämfört med 2020.

Även om Latch för närvarande har flera viktiga kontrakt i USA, inklusive ett med Empire State Building, finns de inte i Europa ännu. Företaget planerar att expandera globalt, vilket kan utgöra en enorm möjlighet för investerare.

En prisprognos för Latch år 2021

Latch handlas för närvarande till cirka 10 dollar. Analytiker räknar med att aktien når högst 18 dollar och ett medianpris på 14 dollar under de kommande tre månaderna.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto